Свободно време

Изберете си сладолед и вижте какво ви очаква през август

Един забавен тест

23.07.2022г. / 14 02ч.
Михаела Лазарова
Снимки: pixabay

Снимки: pixabay

Лятото е слънце, забавления и вкусен сладолед. Докато се забавляваме и радваме на хубавото време, не спираме да се движим по своя път. Днес споделяме един забавен тест. Три сладоледа, разкриват какво ви очаква през месец август. Изберете си един и вижте какво се крие зад избора ви. 

1. Ако сте избрали този сладолед, то вие сте личност, която прави всичко възможно да подобри живота си, но сякаш на този етап настроението ви е, че не усилията ви не са достатъчни. Не губете надежда, защото много неща ще се променят към по-добро през слънчевия месец август.

Ако се намирате в труден момент, изберете мандала и вижте от какво се нуждаете

Тъй като сте човек, който не се предава лесно, скоро ще намерите начин да се справите с част проблемите си, ако имате такива. Август носи за някои от вас вълнуващи пътувания, за други нови възможности в работен план. Негативните емоции скоро ще останат в миналото.

2. Този август ще бъде изпълнен с приключения и изненади за вас. Понякога ще бъдете принудени да използвате творческото си въображение, за да се измъкнете от неприятни ситуации, но те ще са съвсем малки. Точно една от тези ситуации може да ви даде отговори на важни въпроси или пък да ви даде чудесна идея за реализация. Някои от вас ще поемат по нови пътища. Хубавото е, че през новия месец нещата ще ви се случват с лекота – работа, любов, надграждане на нови умения.

Изберете таро карта и вижте посланието за вас

3. Изборът ви на сладолед разкрива, че вероятно вие сте личност, която е свикнала да премисля всичко и постоянно да си задава въпроси за заобикалящия свят. Не сте готови да приемете предварително установени стереотипи и винаги мислите за живота и ролята си в него.Новият месец август ще ви даде възможността да решите проблем, сложна ситуация, с които се опитвате да справите от дълго време. 

Обстоятелствата ще се развият във ваша полза. В целия процес не забравяйте да бъдете позитивни, добри към себе си и другите.

Коментирай