Свободно време

HAUSER с нов сингъл и предстоящ солов албум

След невероятния 10-годишен период като част от 2CELLOS, музикантът започва нова ера като солов артист

12.08.2022г. / 15 10ч.
Михаела Лазарова
HAUSER с нов сингъл и предстоящ солов албум

Mеждународната суперзвезда HAUSER представя динамичния си нов сингъл и музикален видеоклип „Let's Get Loud“, най-новата песен от предстоящия му солов албум THE PLAYER, който ще излезе на 16 септември.

Подобно на последните му песни „Livin La Vida Loca” и „Quizás, Quizás, Quizás” с участието на известната американска цигуларка Caroline Campbell, новото парче е пълно с енергия и майсторско звучене от царя на виолончелото. Това е вълнуващ прочит на денс химна на Jennifer Lopez със звучни клаксони и хипнотични мелодии. 

„Тази песен е изпълнена с толкова дух – с онази типична латино страст. Включихме много класически елементи, които няма да намерите в оригиналната версия“, казва HAUSER.

THE PLAYER, който се отличава с акомпанимент от Чешкия национален симфоничен оркестър, дирижиран от Steven Mercurio, умело съчетава съвременните хитове с вечни класики в обичайния стил на HAUSER. В новата си колекция той отдава почит към стария Холивуд и класически рокендрол величия като Elvis и Dean Martin, които са вдъхновили голяма част от новия му стил. 

След невероятния 10-годишен период като част от 2CELLOS, музикантът започва нова ера като солов артист. Чрез THE PLAYER той предстои да донесе нова вълна музика за виолончело на феновете си навсякъде по света, използвайки своите новаторски музикални умения и неустоима харизма. 

Успехът на HAUSER се простира далеч отвъд неговата всеотдайна фен база и милионите му последователи в социалните медии. С повече от три милиарда аудио и видео стрийма, хърватският музикант е истински феномен, който притежава способността да обединява и вдъхновява поколения любители на музиката.

 „Виолончелото има универсален език, който всеки може да разбере. Искам да създавам музика, която събира хората, за да отпразнуваме свойството й да ни зарежда с живот“, споделя изпълнителят. 

Коментирай