Свободно време

Новолуние в Дева на 27 август – поставяме ново начало

Можем да изградим по-здравословни навици

27.08.2022г. / 19 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 27 август ни очаква новолуние в знака Дева. Това е идеалното време да обърнем нова страница в живота си и да направим някои планове за бъдещето. Новолунието в Дева ще се прояви по различни начини за всеки. Сега ще бъдат подчертани въпроси, свързани с благосъстоянието, ежедневието и цялостното самоусъвършенстване.

Енергията на знака Дева ще ни вдъхнови да възприемем някои нови здравословни навици в ежедневието си. Педантичната Дева цени чистотата и реда, така че при това новолуние позволете на своя вътрешен перфекционист да въведе ред не само по отношение на чистотата в дома или на работното ви място, но и за вечно разхвърляните емоции.

Какво прави жената Дева толкова интересна?

Разбира се, както всяко новолуние, така и това ни носи и някои предизвикателства. Новолунието ще се срещне с планетата войн Марс, така че събитията около тази позиция на Луната наистина могат да са предизвикателство за търпението ни.

Важно ще бъде да изчакаме емоциите, подхранвани от новолунието, да се охладят, преди да предприемем действия. И това особено след като планетата на любовта Венера не е в добра позиция към планетата на хаоса Уран.

Какъв е скритият ви талант според зодията?

Трябва да запазим спокойствие, докато правим планове и да сме готови да се адаптираме към променящите се обстоятелства.

По време на това новолуние ще бъдем вдъхновени да търсим нова работа, да създадем по-здравословни навици за себе си, да надградим уменията си. Ако успеем да смекчим импулсивните си действия и да впрегнем енергията на новолунието, това може да е прекрасно време да начертаем гъвкава стратегия за постигане на това, което искаме.

Енергията на Девата е задълбочена и внимателна към детайлите, така че е добре да си представим как постигаме целите си. Важно е и да се опитаме да предвидим евентуални препятствия.

Камъни за всяка зодия, борещи негативната енергия

Не бива да забравяме, че има много различни пътища, които могат да ни отведат до мястото, където искаме да бъдем, така че вместо да се фиксираме само върху един, можем да изберем и друг маршрут, ако е необходимо.

Дева е и знакът, който управлява здравето. Ако имате цели, конкретно свързани с вашето здраве или ежедневие, сега е моментът да ги задвижите на по-висока скорост. Придобиването на нов здравословен навик е една положителна стъпка напред.

Снимка: iStock

Коментирай