Свободно време

Какви здравословни проблеми имат зодиите

Независимо от вашата зодия, грижете се за здравето си

29.10.2022г. / 12 49ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Стрелците искат винаги да са на върха – това може да доведе до проблеми с врата и гърба. Те обичат не само количеството, но и качеството – ето защо от време на време те имат нужда от детоксикация. Стрелецът може да страда от болки в гърба – ето защо той никога не би отказал един хубав масаж. Добре ще му се отрази посещението на курсове по йога, където може да практикува пози, които ще му помогнат да отпусне гърба. Препоръчителни са и позиции, които са полезни за гъвкавостта на долната част на тялото – и по-специално таза. Масажите ще се отразят добре както на физическото, така и на психическото им състояние.

3 зодии, които никога не молят за помощ

Козирог (22 декември – 19 януари)

Ако сте Козирог, който работи много, внимавайте – това ваше качество може да окаже негативно влияние върху здравето ви. Този знак управлява ставите и костите, ето защо именно те могат да се окажат неговата слаба страна. Всъщност най-големите проблеми могат да дойдат от коленете. Все пак – не се доверявайте прекалено много на вашата упоритост – ако изпитвате болки, най-добре е да се обърнете към медицината. Опитайте се да вместите в натоварената си програма едно посещение при лекуващия ви лекар.

20 признака, че сте истински Козирог

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Макар и въздушен знак, понякога за Водолея нещата не вървят по вода. Водолеят е постоянно в движение – тази заетост може да е причината за проблеми с краката, ръцете, могат да се появят алергии и дори астма. Какъв съвет бихме дали? Ако изпитват болка, нека поставят на краката студен компрес или пък да вземат топла вана, за да отпуснат мускулите. Ако тренировките, които Водолеят прави се окажат прекалено натоварващи, нека опита нещо с по-малък интензитет и натоварване (например плуване). Разбира се, ако чувствате дискомфорт – най-добре посетете лекар.

20 признака, че сте истински Водолей

Риби (19 февруари – 20 март)

Вие сте хора, които определено умеят да съчувстват. Това разбира се е прекрасно, но за съжаление, понякога може да ви накара да не се чувствате добре. Отслабената ви имунна система може да ви предразполага към по-често боледуване, тъй като вие приемате негативната енергия на всички. Съветваме Рибите да се погрижат превантивно за тези състояния, преди да е станало прекалено късно. Медитацията и хубавият сън ще са им от полза, за да могат да устоят на вирусите и инфекциите.

20 признака, че сте истински Риби

Коментирай