Свободно време

3 зодии, които никога не молят за помощ

Гордостта им е твърде голяма

09.11.2021г. / 12 22ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки има по един приятел, чиято гордост не му позволява да моли за помощ. Някои зодии са много по-склонни да държат главата си високо вдигната и да не се пречупват да помолят за помощ, когато наистина имат нужда от нея. Приятелите са за това – да бъдат до нас в трудни моменти. Няма нищо лошо и срамно в това да имаш нужда от помощ и да я поискаш. Но не така мислят 3 зодии, които са известни с това, че много рядко или никога не искат помощ. Ето кои са те.

Трите най-упорити зодии, които постигат всичко

Дева

Когато сте в беда или изпитвате трудности, имате нужда от помощ или просто подкрепа, Девата ще бъде винаги до вас. Когато Девата обаче има нужда от помощ, тя ще направи всичко възможно да се справи сама, но няма да поиска помощ от друг. Те са организирани, умеят да владеят ситуацията, справят се с всякакви трудности и знаят, че умеят да го правят прекрасно. Затова гордостта и самочувствието им не им позволяват да признаят, че изпитват моменти на слабост, знаейки, че хората около тях разчитат на тях. Девите ще преместят планини, за да помогнат на любими хора, приятели и дори колеги, но няма да поискат помощ за себе си. Дори директно да предложите помощта си, Девата вероятно ще откаже.

Да се срещаш с човек от твоята зодия може да е доста трудно

Риби

Рибите са изключително емоционални и чувствителни. Те се чувстват дълбоко наранени, ако се наложи да признаят, че имат нужда от помощ. Пазят проблемите си за себе си и не натоварват другите с тях. А когато вие имате нужда от тях, те са винаги насреща. Не се налага да ги молите за помощ. Те интуитивно усещат, че имате нужда от нея и ви я дават с охота. Когато представител на зодия Риби се нуждае от помощ, той е склонен да чака колкото е необходимо, понякога дори докато нещата излязат извън контрол, но няма да поиска помощ. Рибите са много добри слушатели. Те ще разберат всичките ви тревоги и ще ви изслушат, без да ви прекъсват, но не забравяйте да ги попитате как са. Ако не го направите, надали ще ви споделят, че имат проблем или нужда от помощ, а го заслужават.

Кои са 6-те най-екстровертни зодии?

Водолей

Водолеят изглежда толкова безгрижен и над нещата. Той почти винаги говори за проблемите, като за нещо далечно и не толкова важно. Нещо, с което може да се справи с лекота. Този маниер е продиктуван от егото и гордостта на тази зодия. Те никога няма да си признаят, че са в затруднение и че имат нужда от помощ, още повече, ако се отнася до финансова помощ. Водолей никога няма да поиска пари от приятел. Няма да поиска и помощ за свършване на някаква работа. Ще предпочете да го направи сам. Но това не означава, че ако приятел на Водолея се нуждае от помощ, той няма да му я даде. Водолеите са много добри приятели, на които винаги може да се разчита. Когато техен близък човек се нуждае от подкрепа или помощ, те са първите, които се появяват на хоризонта. Дори не се налага да ги молите. Дават много добри съвети, лоялни са и са винаги насреща, когато имате нужда от тях. Усещат го интуитивно. Гордостта им обаче е много голяма. Тя им пречи да искат помощ. Ще я откажат, дори да им я предложите. Много малко са хората, пред които Водолеят си позволява да се покаже слаб и уязвим. Само хора от най-близкия му кръг го виждат в такава светлина. Ако приятел Водолей се е умълчал от известно време, попитайте го как е и му покажете, че сте забелязали промяната у него. Със сигурност ще го трогнете, дори да не признае, че се нуждае от помощ.

Кои са зодиите закрилници в зодиака?

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Водолей съм ........ ( преди 2 години )
Всяка буква и дума е вярна. Поне за мен. Пет пари не давам за зодиите и не вярвам в астрология и хороскопи. Но обичам да прочитам на диагонал ---любопитен съм. И понякога съм удивен от такава точна характеристика на характер.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар