Свободно време

„Моят хюга дом“ от Майк Викинг

Как да направим дома си щастливо място

17.11.2022г. / 11 14ч.
Михаела Лазарова
Корица: „ХЕРМЕС“

Корица: „ХЕРМЕС“

За книгата

В новата си книга Майк Викинг обяснява как дизайнът на домовете влияе на качеството на живот и как благодарение на хюга можем да създадем възможно най-добрата среда за нашето здраве и благополучие.

Като се позовава на последните проучвания на Института на щастието в Копенхаген, авторът дава идеи за малки промени, с които да постигнем впечатляващи резултати: как стаята да изглежда по-просторна, защо да събираме гостите си около кръгла маса и как да използваме правилно осветлението.

Независимо с какво пространство и бюджет разполагаме, Майк Викинг ще ни покаже как да създадем хюга дом, в който да се събираме със семейството и приятелите или просто да си почиваме с хубава книга в ръка.

За Майк Викинг

Майк Викинг основава първия в света Институт за изследване на щастието през 2013 г. в Копенхаген, Дания. Освен това е сътрудник изследовател към Световната база данни за щастието и член на консултативния съвет към Политиките на Световния доклад за щастието на ООН.

Майк Викинг е консултант по въпросите на щастието и как да използваме материалното богатство за по-качествен живот. До момента е изнасял доклади в над четиресет държави, а вестник „Таймс“ го описва като „най-щастливия човек на света“.

Притежава диплома по бизнес и политически науки, работил е за Министерството на външните работи на Дания. Автор е на световните бестселъри „Малък наръчник по хюга“, „Малък наръчник по люка“ и „Изкуството да създаваме спомени“.

  • На книжния пазар от 22 ноември 2022 г.
  • Обем: 272 стр.
  • Корична цена: 24,95 лв.
  • ISBN: 978–954–26–2216–1
  • Превод: Дори Габровска
  • Издателска къща „Хермес“ ООД
  • Коментирай