Свободно време

Грабнете умен коледен подарък за Вашето дете с до 45% намаление

Трайно изгодни Смарт устройства по случай Black Friday

23.11.2022г. / 15 25ч.
Аз жената
Снимка: MyKi.

Снимка: MyKi.

Навлизаме в онзи период от годината, в който трескаво търсим подаръци за нашите близки. Иска ни се да бъдат едновременно интересни и интригуващи, но и полезни в ежедневието ни. Безспорно една от най-важните роли в празничното пазаруване имат родителите, които търсят най-доброто за своите деца.

Децата на 21 век се интересуват от технологиите и това е съвсем нормално. Въпросът е как технологиите да съчетават едновременно забавното и интересното, но и да бъдат безопасни, както и да не ангажират излишно вниманието на децата в час. Първият български смарт часовник MyKi е отличен избор за коледен подарък за всяко дете и може да бъде закупен по време на Black Week на страхотна цена! Намалението до 45% за избрани модели е валидно само до 30 ноември, но предимствата и забавленията с MyKi остават и занапред.

Последният модел MyKi 4 съчетава модерен дизайн с практични функционалности. Създаден специално за деца на възраст между 6 и 12 години, смарт часовникът разполага с вградена SIM карта и GPS. Където и да играе със своите приятели Вашето дете, в реално време ще получавате информация относно местоположението му, гарантирайки своето спокойствие.

Моделът разполага още с микрофон, говорител и камера за двупосочни видео и гласови обаждания, чат функции и много други. Работи с безплатното мобилно приложение MyKi App, където родителите могат да проследяват местоположението на детето, да задават безопасни зони, за което да получават известие, когато детето ги напусне или да въвеждат одобрени телефонни номера в указателя. Часовникът може да издържи потапяне до 1 м в сладка вода за 30 мин., за да бъдете сигурни, че е защитен, когато децата играят на открито в локвите или около басейна.

MyKi 4 Lite поддържа много от функциите на по-големия си брат, като е подходящ и за по-малки деца. Той разполага с вградена забавна и образователна математическа игра. Нейната активация може да бъде контролирана от родителите по всяко време, което ѝ дава предимство спрямо смартфоните с постоянен достъп до разсейващи видеоклипове и игри.

С идването на студените месеци все повече родители търсят начини как да стимулират физическата активност на техните деца, дори и на закрито. Моделът MyKi Touch показва успехите на Вашия малчуган както в спортните тренировки, така и в дългата игра в снега, благодарение на вградените GPS и крачкомер. А когато е време да се прибира за обяд, с едно обаждане или съобщение детето Ви ще знае, че любимото му ястие го чака на масата преди отново да продължи с игрите.

Само сега може да закупите MyKi смарт устройствата с ексклузивно намаление до 45% от онлайн магазина на марката до 30 ноември включително.

Коментирай