Свободно време

Славена Вътова написа книга с вкусни рецепти и практики за пълноценен живот

„Хапки щастие“ излиза на 12 декември

08.12.2022г. / 14 17ч.
Аз жената
Снимка: Георги Арсов.

Снимка: Георги Арсов.

На 12 декември излиза дебютната книга на Славена ВътоваХапки щастие“. Майка на две деца, телевизионна водеща и модел, в специалното издание тя споделя своите лични рецепти за здравословно хранене и практики за пълноценен начин на живот – „вкусни рецепти и здравословни навици, с които изглеждаме и се чувстваме по-добре.“

В книгата „Хапки щастие“ едно от най-популярните лица в българския моден бранш и шоубизнес споделя с читателите личните си рецепти за хранене, съвети за пълноценен живот и личностно развитие. Към всяка рецепта и тренировка в книгата има QR-код, който води към специално видео на Славена Вътова с повече информация.

„Както може би всяка жена съм минавала през много периоди, които променят тялото и себеусещането. Търсенето на начин да се чувствам по-добре се превърна в страст към здравословната кухня и спорта. Резултатите, които започнах да забелязвам, ме направиха уверена и ме мотивираха това да е начинът ми на живот. В тази книга споделям любими мои рецепти и навици, които изградих, приближавайки се към по-добрата версия на себе си. Надявам се да бъда полезна и на теб!“ – разказва Славена Вътова.

Книгата е разделена на пет части, четири от които носят имената на природните стихии – Огън, Вода, Въздух и Земя, а петата е озаглавена – Петият елемент. Във всеки раздел Славена показва собствени готварски рецепти, упражнявани от нея спортни тренировки и споделя как – благодарение на тях и други лични практики – се е справяла в трудните, по-емоционални и предизвикателни моменти, през които преминава всяка жена в определени периоди от живота си.

„Хапки щастие“ се издава от издателство ОЗ Books. Освен онлайн, официално „Хапки щастие“ ще бъде в търговската мрежа на 12 декември. На същата дата в 19:00 ч. Славена Вътова ще представи дебютната си книга на ексклузивно събитие.

Снимка: Георги Арсов.

Коментирай