Свободно време

Седмична таро прогноза за 19 – 25 декември

Повишаваме увереността си

18.12.2022г. / 14 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Таро картите за тази седмица са Отшелник и Двойка жезли.

Това са карти, които символизират нуждата ни да се съсредоточим в себе си и да се докоснем до нашата магия. Призовани сме да погледнем вътре в себе си и да се свържем с нашата сила.

Първата таро карта – Отшелникът, е за създаване на пространство, в което можем да се отделим от другите, за да помислим, да потърсим просветление, да чуем своята вътрешна мъдрост.

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Като успокоим ума си, ще получим и достъп до нови прозрения и ще се доближим до нашите лични истини. Ако сме се борили с посоката, в която трябва да продължим или с някакво трудно решение, енергията на таро картата Отшелника ще ни подкрепи в намирането на яснота.

Ние сами ще намерим верните пътища и решенията. Как можем да създадем свой собствен духовен ритуал за намиране на отговори? Много лесно. Това можем да направим чрез релаксираща вана, разходка на красиво място, масаж, всичко, което ни кара да се отпуснем и да се почувстваме приятно.

Важно е да можем да отделим време за себе си, въпреки че покрай празниците това няма да е лесно, но поне можем да не се напрягаме излишно, а да го даваме по-полека. Време е да се освободим от емоционалните болки и чувството за вина.

Кои растения ще донесат късмет в дома през 2023

Втората таро карта за седмицата е Двойка жезли. Карта, която е свързана с изборите. Тя ни призовава да си зададем някои въпроси като: какво ни кара да се чувстваме по-енергични?; къде се чувстваме уверени?; в коя област се чувстваме силни? Двойка жезли не само ни кара да обмислим тези въпроси, но е карта, която ни разкрива, че е важно да се надяваме, да имаме смелост да следваме целите си, да бъдем страстни към живота, да насочим енергията си за градивни неща, да развием увереността си.

5 зодии, които ще имат късмет през 2023

Вероятно е време да станем по-смели за нещата, които сме отлагали досега. Защото разполагаме с всичко необходимо, за да разширим своя свят. Сега в края на годината, в очакване на посрещането на новата 2023-а е важно да помислим върху личното си щастие, компромисите, които правим със себе си.

Ако сме силни в една област от живота си, защо да не можем да бъдем уверени и в други?Свързваме се със себе си, с мъдростта, за да поемем по по-хубави пътища.

Снимка: istock

Коментирай