Свободно време

Годишен хороскоп за 2023 за всички зодии

Очаква ни динамична и много вълнуваща година

30.12.2022г. / 14 06ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

2022 година е към края си и с любопитство гледаме към новата 2023-а година. Дали ще ни зарадва с успехи в личен и професионален план, ще разберем от годишния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Не се отказвайте от започнатото. Първоначално леко намалете темпото. Преди да се ориентирате към нещо ново, проучете възможностите и чак тогава действайте.

Ще разполагате с достатъчно удобни варианти за изява, стига да разпределите правилно приоритетите и да не разпилявате силите си в дреболии, които само ще ви връщат назад.

Дефинирайте целите си за колкото искате дълъг период, дори няколко години, но разпределете оптимално етапите на изпълнението им.

Обмисляйте разумно скъпите и дългосрочни инвестиции, съществуват предпоставки за сериозни загуби. Подходящи сфери за такива вложения са недвижимите имоти и образованието.

Особено що се отнася до образованието – срокът на изкупуване на вложенията ви ще е по-кратък, отколкото сте предвидили.

Ще стабилизирате и позициите, и авторитета си.

Годишна прогноза за 2023 - общ преглед

Телец

Успехите ще се дължат на положените от вас усилия, ще са впечатляващи, но е във ваш интерес да не говорите за тях. Колкото по-малко привличате вниманието, толкова по-малко врагове и конкуренти ще се налага да отстранявате от пътя си.

Постиженията ви във всички сфери ще са или свързани помежду си, или следствие едно от друго. Например професионалният напредък ще създаде допълнителни условия за активизиране на публичните ви изяви.

Високите приходи ще дойдат предимно от новите проекти или от промяна на професионалния ви статус при това подчертано в първата половина на годината. В този период не е изключено и разходите ви да се повишат във връзка с подобряване на жилищните условия или увеличаване броя на членовете на семейството.

Вие принципно сте традиционалисти и домошари, но през 2023-а ще разполагате с възможности за пътешествия, при това с подходяща компания и ще е повече от неразумно, ако не се възползвате от тях.

5 зодии, които ще имат късмет през 2023

Коментирай
Свободно време