Свободно време

Изберете си фигурка и вижте какъв януари ви очаква

Един забавен тест

24.12.2022г. / 13 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Януари е прекрасен. Посрещаме новата година с него. Имаме нови надежди. Оставяме ненужното в изминалата година, за да направим място в живота си за по-хубавото. Днес споделяме един забавен тест. Изберете си фигурка и вижте какво ви носи януари.

1. През първия месец на новата година отделете време за анализ на вашата личност и желанията ви. Прекарвайте достатъчно време със себе си в тишина и спокойствие. Запитайте се дали това, което правите ви носи истинско щастие или сте затънали в рутина, която задушава радостта ви от живота. Не забравяйте, че прекаленото задържане в зоната на комфорт в даден момент започва да ни пречи.

Понякога ни заблуждава, че не можем да постигнем повече, страхуваме се какво ще се случи, ако излезем извън нея. Не позволявайте на страха да ви спира, ако искате да постигнете целите си.

Научете се да обичате себе си и да се приемате такива, каквито сте, но и да не се съпротивлявате на промяната. Животът ви ще се промени към хубаво, когато си дадете възможност да излезете от зоната си на комфорт. В началото на годината не си позволявайте негативни мисли и емоции.

Кои цветове ще донесат късмет на всяка зодия за 2023

2. Месец януари може да бъде фантастичен за преосмисляне на изборите ви, поставяне на нови цели, които да осъществите. Важно е да започнете новата година, без да гледате назад в миналото и онова, което не се е случило така, както сте искали. Това само подхранва негативната енергия край вас. Имайте търпение и вяра, че с времето всичко ще си дойде на мястото.

Подхранвайте положителната енергия чрез спорт, срещи с позитивни хора, любов към себе си и кристали, които може да декорирате в дома си или да носите като аксесоар. Повече за тях вижте тук.

Зодии, които ще имат успехи в кариерата през 2023

3. В началото на годината фокусът ви е върху емоциите и това как да ги управлявате, така че да не ви пречат. Позволявате ли на негативните емоции да управляват живота ви? Емоциите, дори и лошите, е важно да излязат от нас, но не и да ни владеят. Новата година е време за рестарт. Време за сбъдване на мечти. От нумерологична гледна точка, новата 2023 ще бъде под влиянието на 7. Седмицата е късмета, интуицията, мъдростта, то е божествено число. Затова се настройте за по-хубав период и не забравяйте, че медитацията, спорта ни помагат да балансираме вътрешния си мир.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )