Свободно време

Седмична таро прогноза за 16 – 22 януари

Време за промяна

14.01.2023г. / 16 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за седмицата са Рицар чаши и Петица жезли.

За втора поредна седмица в таро гаданието се пада Рицар чаши. Това е карта, която ни напомня да си поставяме цели, да посрещнем новото и да се фокусираме върху важните за нас неща. Стремежът ни е мощен, смели сме и нищо не може да ни спре от това да постигнем мечтите си. Важно е обаче как ще изберем да мислим. Дали ще разширим своята гледна точка или не. Рицар чаши символизира и предложение, въображение, креативни идеи.

Тест: Изберете таро карта и вижте какво ви очаква през 2023

Тази карта ни призовава да мечтаем, без да забравяме да отворим очите си за всички възможности. Важно е обаче да не забравяме, че нещата невинаги изглеждат така, както очакваме. Чрез тази таро карта работим върху освобождаването на прекалени очаквания и нуждата ни да ги контролираме.

Така ще постигнем повече сила, защото нуждата ни от контрол често е обвита в страх или липса на доверие. Важно е да определим намеренията си за новата година, но да сме и наясно, че пътят ще се развие по начини, които може би не сме си представяли.

Фъншуй цветове за годината на Водния Заек

Петица жезли е втората таро карта, която в комбинация с Рицар чаши ни помага да разберем как да създадем промяна, но и да се вслушаме в емоциите си, дори в отрицателните. Какво ни прави раздразнителни, кара ни да се чувстваме неудобно или ни създава лошо отношение?

Таро картата ни съветва да внимаваме за нещата, които изпитват търпението ни. Трябва да забележим какво ни дразни по грешния начин, особено когато става въпрос за нашите взаимоотношения.

Трябва ли да сме около човека, който ни дразни? Трябва ли да изпълняваме задачите, които ни тежат? Това ли е подходящата среда за нас? Можем ли да направим промени?

Чрез Петица жезли ние изследваме нашия свят, проучваме възможностите, как бихме могли да създадем по-добра атмосфера за себе си. Имаме способността да създаваме нашия свят. Възможно е да си поставим граници спрямо другите и това какво споделяме с тях. Ставаме по-решителни да казваме „не“.

4 карти показват какъв съвет ви дават гейшите

Но Петица жезли е карта, която показва борба с конкуренция, показване на его, доказване на другите, че ние сме по-добри. Това може да се отнася за работа, но може да се отнася и за любовна връзка, ако имаме такава и вероятно конфликти с партньора. Петица чаши е карта, която се свързва с тъга по нещо, което сме загубили или пък се опитваме да се освободим от усещането за тъга, което е в нас, но не знаем как. Търсим светлината, лекотата.

Но с тази карта имаме възможността да правим малки промени, които да ни носят радост. Важно е да се съсредоточим върху хубавите неща в живота ни, защото те създават положителни мисли, които ще ни помогнат да продължим напред, създавайки живот, който да ни носи удовлетворение.

Снимка: istock

Коментирай