Свободно време

Седмична таро прогноза за 30 януари – 5 февруари

Разделяме се с отрицателните емоции

28.01.2023г. / 15 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро карти на седмицата са Крал чаши и Тройка мечове.

Първата карта, която излиза в таро гаданието е Тройка мечове. Когато тази карта се появи, тя често сочи към разбито сърце или предателство. Емоциите са тежки и трябва да преодолим разочарованието си. Картата символизира край на приятелство, връзка, възможни кризи в любовта.

Тази енергия може да идва от нас на лично ниво, може да показва как се чувстваме от дадена ситуация. Опит да преодолеем тези сложни емоции, отдавайки им толкова много внимание, че пропускаме хубавите неща край нас. Ето защо трябва да приемем онова, което чувстваме, защото времето ще го излекува.

Таро карти за февруари за всяка зодия

Изправяйки се пред това как се чувстваме, можем да намалим страха и объркването си. След това можем да помислим какво наистина ни наранява, да говорим за емоциите си. Тройка мечове показва, че е възможно да се чувстваме отхвърлени. Някаква емоционална рана от миналото може да напомни за себе си.

Сега можем да се запитаме как се справяме с болезнени и обезпокоителни емоции. Да бъдем честни спрямо себе си и да позволим на чувствата ни да излязат на повърхността. Когато направим това, ще усетим облекчение, тъй като това потвърждава емоциите, които сме таили в себе си. Може дори да плачем, но тази таро карта показва, че мъката ни скоро ще изчезне.

4 зодии, за които февруари ще е фантастичен

Втората таро карта за седмицата е Крал чаши. Тя ни носи лека енергия, помага ни да балансираме нашите емоционални състояния. Крал чаши е емоционално устойчива личност, сензитивна, творец, човек с влияние, с когото е вероятно да се срещнем, да получим подкрепа от него, съвет.

Когато тази карта излиза в таро гадание, то е и за да ни напомни за нашите таланти, идеи. Сега можем да създаваме чудесни неща, изискващи креативност. Да създаваме проекти, изкуство под някаква форма, за да освободим чувствата си. Да постигнем баланс между женската и мъжка енергия.

Снимка: istock

Коментирай