Свободно време

Седмична таро прогноза за 13 – 19 февруари

Седмица на щастието

13.02.2023г. / 15 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Слънцето и Шестица чаши. Тези две карти показват една нова енергия, която навлиза в живота ни. Готови сме да продължим напред, да се съсредоточим върху хубавото, върху удоволствията в живота.

Първата таро карта – Слънцето, е карта на щастието. Тя изобразява лъчи светлина, които преминават във Вселената. В тези лъчи са всички знаци на зодиака, обвити от топлината. Невинност, забавление и връзка с детето в нас са всички аспекти на тази карта. Тя символизира период на материален успех, признание на усилията ни, успехите ни, получаване на награди. Вярата в себе си се повишава.

Изберете сърце и вижте какво ви очаква в любовта до края на февруари

Но Слънцето ни предлага и дълбоко изцеление, особено по отношение на нашите емоции. Таро картата ни напомня да не губим надежда. Можем да прекарваме повече време сред природата, да се отдадем на практики с дишане, да прегърнем сетивата си и да се потопим напълно.

Напомня ни да се обърнем с любов към вътрешното си дете, запитвайки се какво ни е радвало като дете и как можем да върнем някои от тези радости в живота си.

Втората таро карта за седмицата е Шестица чаши. Чудесна карта, защото тя излиза в таро гадание, когато предстои да се наслаждаваме на плодовете на нашия труд. Освен това не бива да забравяме, че удоволствието е наше рождено право и заслужаваме да изпитваме радост. В таро гаданието шестиците символизират спокойствие, отдалечаване от трудности и конфликти, получаване на подарък.

3 камъка за привличане на изобилие

Шестица чаши може да означава и връщане по някакъв начин към миналото, да възобновим стари контакти. С тази таро карта желанието ни за повече красота и удобство край нас се повишават. Свързваме се с личната си чувственост, за да можем след това да я споделим с другите по по-дълбок начин.

Шестица чаши ни напомня да се грижим добре за тялото си, за комфорта, да споделяме с любимия си човек своите желания. Заедно двете таро карти тази седмица ни канят да се грижим добре за себе си, да възстановим тялото и духа си и да се радваме на успехите си.

Коментирай