Свободно време

3 камъка за привличане на изобилие

Красиви и с положителна енергия

07.02.2023г. / 11 44ч.
Михаела Лазарова
Син апатит. Снимка: istock

Син апатит. Снимка: istock

Какво е изобилието за вас? За всеки човек то е различно измеримо. За някои това са много пари, хубава кола, хубав и голям дом. За други изобилието е здраве, споделени мигове с любими хора и т. н. Изобилие е хлябът на масата ни, дори намазан само с масло. Важно е да сме благодарни за хубавите малки неща, които ни се случват всеки ден. Това помага да привличаме хубави събития в живота си, пречи на страха и отчаянието да се настанят в ежедневието ни. Благодарност и три красиви камъка – това е тайната на изобилието. Вижте кои са те.

Зелен опал

Красивият зелен опал има балансираща и успокояваща енергия. Той ни напомня да се откажем от страха и съмнението, когато засяваме семената на изобилието. Когато искаме да сбъднем мечта, започваме нова работа, проект и т. н., често се страхуваме.

Вместо да се тревожим кога и как мечтите ни ще се превърнат в реалност, важно е да се опитаме да се чувстваме добре в текущата си ситуация. Да се опитаме да намерим радостта тук и сега, поддържайки вибрациите си високи.

Камъни за положителна енергия в дома според фъншуй

След като вече сме задали намеренията си и визуализираме желания резултат, можем да се съсредоточим върху това да се чувстваме така, както бихме се чувствали, ако цялото изобилие, което искаме да постигнем, вече е наше. Представете си какви са усещанията, когато вашата мечта се сбъдва.

Зеленият опал е необикновен камък с много положителна вибрация. Той засилва креативността. Не бива да забравяме, че всеки има своите скрити таланти, които бихме могли да използваме по творчески начин, за да привлечем повече изобилие в живота си.

Защо да поставите кристален лотос в дома си?

Зеленият опал също е чудесен кристал за задаване на намерения и посяване на семената за ново начало в живота. Прекрасният му цвят и освежаваща енергия символизират пролетта и жизнения растеж. С негова помощ лесно можем да се адаптираме към промените. Можем да го носим под формата на бижу или да го декорираме в дома си.

Жълт авантюрин

Още един прекрасен камък за привличане на изобилието. Той има уникална способност да усилва енергията, особено когато се комбинира с други камъни за привличане на късмет. Жълтият авантюрин ни помага да активираме и балансираме чакрата на слънчевия сплит, от която произтича личната ни сила. Само когато чакрата на слънчевия сплит е в баланс и не е блокирана, тогава лесно привличаме към себе си изобилие.

Ритуали за прочистване на негативна енергия от дома

Жълтият авантюрин ни помага и да сме по-самоуверени, да заявяваме намеренията си смело и от сърце. Страхът, ниската самооценка, стресът, негативните мисли, често блокират потока на изобилието. Когато добавим в живота си този камък като декорация в дома или го носим под формата на бижу, тогава нашата увереност се повишава и знаем, че сме достойни за изобилието.

Изобилието не се ограничава само до материалното. То е здраве, успех, любов, късмет, радост. Много е важно да вярваме, че заслужаваме хубави неща, но и да визуализираме щастието си. Също така е важно и да бъдем дейни, да полагаме усилия, малки стъпки всеки ден в това да привлечем положителното в живота си.

Син апатит

Неговите красиви нюанси ни напомнят, че е необходимо да променим мисленето си от оскъдица към изобилие. Вместо да бъдем жестоки към себе си, постоянно обвинявайки се как сме пропуснали нещо, къде сме сбъркали, че не сме достатъчно добри в нещо, по-добре е да се опитаме да си представим безграничните възможности, които Вселената е подготвила за нас.

Свързани статии

Синият апатит е камък на мотивацията, който ни кара да действаме, за да превърнем мечтите си в реалност. Също така това е камък, който ни напомня да не бързаме, а да пътуваме спокойно по пътя към успеха и изобилието.

Често в желанието си промените да настъпят по-бързо в живота ни, започва ме да бързаме, да пришпорваме събитията, повишаваме своята нервност. Всичко това пречи. Синият апатит ни помага да се отпуснем и уверено да се движим напред.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 1 година )
ne sum 4ela dosega za takuv kamuk ....prili4a mnogo na drug
отговор Сигнализирай за неуместен коментар