Свободно време

Седмична таро прогноза за 20 – 26 февруари

Време за промяна

20.02.2023г. / 14 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Осмица пентакли и Кулата.

Вече сме в сезона на зодия Риби, който е последният знак от зодиака преди настъпването на астрологичната нова година. Настъпва период, който ще ни носи усещане за приключване и край. Някои теми от изминалата година ще излизат на повърхността. След новолунието в Риби на 20 февруари имаме месец, за да си помислим кое да пуснем от живота си, за да направим място за новото.

Първата таро карта е Осмица пентакли. Една карта, която символизира финансите ни, но на по-дълбоко ниво става дума и за управление на нашите материални и духовни енергии, така че да можем да поддържаме какъвто и път да изберем. Картата е свързана и с работа, полагане на усилия в дадена област, тъй като ако сме постоянни, ще можем и да се радваме на плодовете на нашия труд.

Изберете карта и вижте дали ще се сбъдне желанието ви

Можем също така да развиваме талантите си, а и освен това, за да останем балансирани и да се грижим за нуждите си, трябва да имаме ясни граници. Да се погрижим за комфорта си, защото ако се чувстваме изтощени, няма да имаме достатъчно енергия, за да се движим с темпото, което бихме искали. Също така е важно да се съсредоточим върху това, което ни прави щастливи и силни.

Втората таро карта е Кулата. Тя символизира промени, истината. Тя ни напомня да се фокусираме върху истината преди всичко. Да бъдем бдителни за нея, за да премахнем всички заблуждаващи лъжи. Картата обръща вниманието ни и към разклащането на нашите устои, промяна на статуквото. Призовава ни да премахнем „гниещите храсти в живота си“, за да можем да засеем нови семена в свежа почва.

10 причини да поставяме себе си на първо място

Когато край нас има твърде излишни неща, които ни пречат, които ни потискат, няма как нещо ново да поникне. Тази таро карта иска да си зададем въпроса има ли хора в живота ни, от които трябва да се откажем? Отделяме ли внимание на неща, които изчерпват енергията ни или пречат на еволюцията ни?

В крайна сметка, ако ние не предприемем стъпки, нещата сами ще се разпаднат. Време е да помислим за блоковете, онова, което ни задържа, които носим със себе си, и да намерим начин да се освободим от тях. С помощта на Кулата започваме да обръщаме внимание на историите и лъжите, които си казваме, за да преминем през тях. Виждаме кое всъщност е истина и кое е просто страх.

Вече няма да има ограничаващи вярвания или практики, защото заслужаваме толкова много, но понякога се задоволяваме с толкова малко.

Коментирай