Свободно време

Седмична таро прогноза за 27 февруари – 5 март

Възвръщаме силата в себе си

27.02.2023г. / 09 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Десетка мечове и Кралица жезли.

Когато в таро гадание се появи карта с десетки, това означава, че сме в кулминацията на едно пътуване, че нещо е достигнало своя лимит и не можем да продължим. Десетка мечове е тук, за да ни напомни за това, което е необходимо да пуснем, за да се развиваме. Това е карта, която носи много смесени емоции. С нея често се отказваме от начин на мислене или вярване, които не работят вече за нас.

Таро карти за март за всяка зодия

Осъзнаваме, че може да не получим това, което ни се иска от определен човек например и този процес съвсем естествено може да ни направи по-емоционални. Правим равносметка на вложената енергия и сме готови да се откажем, да си тръгнем, тъй като вече сме достатъчно уморени. Възможно е да сме имали надежди, които не са се осъществили.

Мечовете управляват ума и мислите. Десетка мечове ни напомня да се освободим от чувството на вина, което сме си създали, докато се е налагало да се справяме с определени неща. Нуждаем се от постигането на вътрешен мир, за да продължим напред.

През тази седмица е важно да обърнем внимание на приемането на себе си, на самосъстраданието, чрез което ще намерим своя път.

Любовен хороскоп за март

Втората таро карта от гаданието е Кралица жезли. Тя символизира страст, вдъхновение, мъдрост, любов. Кралица жезли е щедра, чувствена. С помощта на тази карта можем да изразим себе си, носи ни здраве, сила и благодат. Тя е нашият доверен пазител. Подхранва ни чрез своята мъдрост и хитро използване на ресурсите.

Помага ни да се чувстваме смели, сигурни и вдъхновени. Кралица жезли означава, че можем да срещнем или да имаме в обкръжението си жена или мъж, които да ни помогнат по някакъв начин, да са интригуващи личности или пък такива, които да са жадни за вниманието ни. Възможно е също така да ни очаква успех в начинанията, бизнеса. Ние черпим от силата на тази таро карта.

Можем да добавим повече красота в дома си чрез цветя, да подхраним телата си, грижейки се по-добре за себе си. С тази таро карта ще сме във вихър от емоции, повече страст в любовен план, мотивация да успяваме. Миналото, ако ни напомни за себе си по някакъв болезнен начин, ще бъде елиминирано.

Снимка: istock

Коментирай