Свободно време

Седмична таро прогноза за 6 – 12 март

Таро карти с положителна енергия

05.03.2023г. / 13 54ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Кралица пентакли и Магьосникът.

Март месец вече е тук и ни носи големи космически събития.

Първата таро карта е Кралица пентакли. Това е карта на силата, мъдростта, щедростта. Кралицата е уверена в способностите си, трудолюбива е, търси сигурност и стабилност в живота. Тя е даваща, но понякога открива, че дава твърде много на другите и недостатъчно на себе си. Влиянието на Кралица пентакли през тази седмица ще ни напомни да се вгледаме именно в това. Дали не полагаме повече грижи за другия и по-малко за себе си.

Таро карти за март за всяка зодия

Таро картата е с хубава енергия. Възможно е някаква жена с влияние да ни окаже своята подкрепа. Да ни хрумнат нови идеи, да успеем да реализираме някои от тях. Кралица пентакли е символ и на женската плодовитост.

Седмицата е подходяща за инвестиране в дома, за почистването му от ненужни вещи. Подреденото пространство ни помага да се чувстваме по-вдъхновени, да творим. Таро картата призовава да инвестираме в грижа за себе си, за да се чувстваме здрави и пълноценни.

Любовен хороскоп за март

Втората таро карта за седмицата е Магьосникът. Отново хубава карта, която показва, че ние сме в състояние да достигнем своята сила и пълнота, да намерим плодородна почва. Ново начало, придобиване на нови знания, инвестиране в развитието ни, нови проекти, впускане в нещо, което сме искали да направим от дълго време.

Таро карта Магьосникът ни напомня за нашата креативност и таланти и различните пътища, по които можем да поемем. Да обърнем внимание на силните си страни. Магьосникът приканва с божествена сила. Показва ни пътя и ни помага да реализираме проектите си. За да започне новото начало обаче, ще се изисква воля.

Женски хороскоп за март

Вселената и тази таро карта ще ни дадат знаци за мястото, до което трябва да стигнем. През месец март вибрациите са изключително мощни и сега е моментът да продължим напред към това, което желаем най-много. През тази седмица се радваме на подкрепата на две таро карти, които ни носят повече увереност и щастие.

Коментирай