Свободно време

Седмична таро прогноза за 13 – 19 март

Събуждаме любовта към себе си

11.03.2023г. / 16 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Двойка чаши и Рицар чаши.

Първата таро карта е Двойка чаши. Картата символизира партньорство, хармония, любов и състрадание към себе си. Когато говорим за партньорство, не става дума само за любовна връзка, може да се отнася за работа, флирт. Възможно е обаче и да се влюбим в някого, в работата, да заобичаме себе си повече.

Камъни за подобряване на женската енергия

Разбира се, всичко това може да ни се случи, само ако сме отворени за него. Може да не означава, че утре ще се влюбим в човека на мечтите си, но да означава, че сърцето ни малко по малко започва да се отваря, да разширяваме хоризонтите си.

Чувството, че заслужаваме любов, има много общо с любовта към себе си. Любовта към себе си и себеприемането са основни части на всяка връзка. Ако тези неща са ни били трудни в миналото, таро карта Двойка чаши ще ни помогне да променим това.

Сега имаме възможността да приемаме себе си, ще почувстваме лекота и нежност, които ще ни помогнат с любовта във всички отношения.

4 ангела и посланието, което ви носят за март месец

Хубаво е да се запитаме „мога ли да дам повече любов и доброта към себе си?“; „мога ли да повиша стандартите си за това кого допускам в сърцето си?“; „мога ли да ценя любовта към себе си точно толкова, колкото и към другите?“

Когато се вглеждаме в себе си в огледалото не бива да забравяме да си кажем нещо хубаво, нещо което да изразява обич към себе си. Когато имаме любяща енергия към самите себе си, тя ни помага да привлечем повече любяща енергия във всички области на живота си.

Как да успокоите ума си и да постигнете целите си

Втората таро карта, която ни подкрепя тази седмица, е Рицар чаши. Положителна карта, която може да показва нечии дълбоки чувства към нас. Да се окаже, че имаме обожател, който да ни обсипва с внимание или пък действията му да са малко неясни. От друга страна може да се отнася за човек, за нас самите, които сме решителни, съсредоточени в нещо и нищо не може да ни спре.

Тази карта подсказва за онези моменти, когато ставаме свръхфокусирани върху поставянето и постигането на нашите цели, което може да се случи при цялата космическа енергия в този момент. Картата предупреждава да не затъваме в негативни мисли и да не приемаме всичко прекалено навътре. Рицар чаши ни призовава да мечтаем, без да забравяме да отворим очите си за всички възможности. Да помним, че нещата невинаги изглеждат така, както очакваме.

Също така, бихме могли да работим върху освобождаването на твърде специфични очаквания и нуждата ни да ги контролираме. Слушаме интуицията си. Това ще ни помогне да повишим силата си, защото нуждата ни от контрол обикновено е обвита в страх или липса на доверие.

Коментирай