Свободно време

Седмична таро прогноза за 20 – 26 март

Разделяме се с лошите навици

20.03.2023г. / 13 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Глупакът и Седмица чаши.

Картите разкриват, че през тази седмица може да се случат положителни промени във връзка с някаква трудна любов. Тези промени ни носят свежа енергия, която ще навлезе в нашия свят.

Таро карта Седмица чаши се появява в гадания, за да ни разкрие, че се намираме в ситуация или период, в който трябва да вземем важни решения. Възможно е да изпитаме трудност в тази посока или да искаме решенията ни да се случат бързо. Възможно е да се чувстваме несигурни, да имаме усещане, че не можем да намерим пътя си.

Пред нас могат да се появяват много изкушения, заблуди, да сме водени от емоциите. Има вероятност мислите ни да са замъглени и да не можем да направим ясна преценка. Тази таро карта ни напомня да внимаваме с лошите навици, с пристрастяванията. Без значение дали става въпрос за любовна връзка, основана единствено на удоволствие и несвързана със сърцата ни, работа, която плаща сметките, но не ни удовлетворява, или дори чашите вино, които „успокояват“ мислите ни след дълъг ден, но не зареждат духа ни.

Любовен хороскоп за 20 – 26 март

Всички тези „удоволствия“ могат лесно да ни подведат да мислим, че това е нещо, от което се нуждаем. Започваме да копнеем за този начин на живот, вместо за по-здравословни и по-устойчиви избори. Седмица чаши се появява, за да ни напомни да излезем от илюзията на незабавното удовлетворение.

Можем да направим по-здравословни за себе си избори, но те ще изискват и повече планиране и усилия. Когато става въпрос за емоционална или физическа болка, усилието е много по-трудно. Лошите навици могат да отложат усещането за нещастие за кратко време, но те няма да ни направят по-щастливи в дългосрочен план.

Венера влиза в Телец на 16 март – забавяме темпото

Въпреки това, можем да променим живота си в положителна посока, но ще трябва и да положим усилия. Таро картата ни напомня да търсим удоволствия в живота, които ни карат да се чувстваме по-живи и силни.

Таро карта Глупакът е карта, която разкрива енергия, приключенски дух, облекчаване на емоционален багаж, необмислени рискове. В таро гадания картата се появява, за да ни напомни да преминем през страховете си, да се съсредоточим върху области от живота си, където искаме да рискуваме, когато поемаме по нови пътища, без значение дали става въпрос за любов, работа. Кани ни да съборим стените, които ни пречат.

Ако не ползваме посланието и енергията на тази карта разумно и градивно, това може да има разочароващи последствия за нас. Но пък можем да сме смели в това да се разделим с моделите на мислене и поведение, които ни задържат и пречат, за да се отворим за новите възможности.

Важно е да вярваме в себе си, да планираме всеки ход мъдро. Седмицата е чудесна за творчество, но не и за започване на нови връзки.

Коментирай