Свободно време

Седмична таро прогноза за 3 – 9 април

Време е за напредък

01.04.2023г. / 17 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Колесницата и Кралица мечове.

Първата карта в таро гаданието е Колесницата. Това е карта от главните аркани, като те са 22-те карти в таро. Това е една много силна карта, която показва движение напред, прогрес. Големите аркани в таро имат силно послание и говорят за важен момент от живота ви. Това е или голяма реализация, важна повратна точка, или някакво изравняване.

Женски хороскоп за април

Те представляват сериозна промяна в пътуването към това да станем своето висше Аз. Когато в таро гадание ни се появи карта Колесницата, това подсказва, че ще си поставим големи цели, които ще следваме. Картата представлява поемането на отговорност за живота ни. Става дума за това да се проявим като себе си, да изградим силата си и да поемем рискове.

Колесницата не се страхува да живее живота, който иска. Таро картата подсказва за това, че скоро нашето бреме ще изчезне, но ни напомня да владеем емоциите си, ако искаме да успеем. Картата ни призовава към жизнеутвърждаващо движение и действие.

Таро карти за април за всяка зодия

Сега можем да помислим върху въпроси, свързани с грижа за себе си, финансите си, да подредим дома си, да правим планове като цяло за живота си, които да не останат във времето, а да задействаме стъпки за тяхната реализация. Таро карта Колесницата е карта на победата, но за да я постигнем, ще трябва да водим и някоя друга борба, може би дори със себе си, но ще успеем.

Втората карта е Кралица мечове. Тя е воин, който е преодолявал препятствията чрез силата на своята смелост. Тя е решителна, може да премине през всякакви препятствия. Успява да пробие лъжите и намира истината, тъй като има бърз и остър ум. Разбира, че уязвимостта понякога е сила и че трудните преживявания те правят по-силен.

Любовен хороскоп за април

Умее да разрушава стените около себе си, за да може да позволи истинската ѝ същност да блесне. Кралица мечове сама е трябвало да се справя с много трудности в живота си. В таро гаданието това подсказва, че може би ние сме прекалено фокусирани върху работата, че сме се оградили със стени. Подсказва ни да прозрем всяка фалшивост. Научаваме се да споделяме нашата истина, за да можем да живеем живот в съответствие с ценностите си.

С тази карта ние можем да изразим мнението си и да се възползваме от нашата уязвимост. Да използваме своята интелигентност и честност, за да се доближим до живота, който искаме.

Как можете да въплътите енергията на Кралица на мечовете тази седмица?

Ако искаме да встъпим в нашата лична сила и радост, трябва да се научим да канализираме енергията на Кралицата на мечовете. Да не се страхуваме да кажем своята лична истина. Да се освободим от това, което е в нас, за да ни е по-леко.

Коментирай