Свободно време

Седмична таро прогноза за 17 – 23 април

Време е за успехи

17.04.2023г. / 11 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Звездата и Седмица мечове.

Първата таро карта – Звездата, е прекрасна и светеща карта, която ни помага да видим колко ярко блестим в светлината на собствената си сила. Тя подхранва тялото, ума и духа ни. Великолепна карта, която символизира успех, оживяване, възстановяване, увереност. Звездата ни напомня за енергията, която носим в себе си, която ни помага да процъфтяваме в своите начинания. Знаем, че звездите са символи на надежда, жизненост и нов живот.

Чрез балансираната енергия на тази карта животът може да стане по-ярък и по-управляем. Звездата носи своите таланти и красотата си, но също така дава тези подаръци и на другите. Когато се грижим за себе си, можем да поддържаме енергията си. Точно това ни напомня таро картата. Защото когато даваме само на себе си или само към другите, то тогава енергията ни може да се изчерпи. Ето затова е нужен баланс.

Всеки от нас има свои специални таланти, мъдрост и знания. Сега имаме прекрасната възможност да постигнем успехи с тях. Да почерпим от даровете на Вселената. Седмицата е чудесна за хората, които под някаква форма се занимават с творчество, започват нови проекти.

Любовен хороскоп за 17 – 23 април

Втората таро карта за седмицата е Седмица мечове. Тя сигнализира за блокирана енергия, която трябва да бъде освободена. Избягваме или прикриваме нещо, което трябва да бъде проучено. Готови сме да се справим с това, което ни измъчва. Това може да е тайна мечта, която трябва да превърнем в реалност. Това може да е лош навик, с който трябва да се справим, за да се чувстваме по-пълноценни. Или може да е лъжа, която си казваме и която вече не работи.

В делата е важно да имаме ясен план на действие. Да не се предоверяваме, за да не бъдем измамени или предадени. Да пазим идеите си, за да не се възползва някой от тях. Мислим върху идеите си, но също така имаме нужда от повече време за себе си, да се отделим от другите и това не е лошо.

Таро карта Седмица мечове хвърля светлина и върху въпросите свързани с работата, взаимоотношенията ни с другите – колеги, приятели, роднини. За това да внимаваме измамата и нечестността да не дойде точно от тяхна страна. Хубаво е да обърнем повече внимание на себе си, да внимаваме в комуникацията, да не си създаваме конфликти и да не се преработваме.

 

Коментирай