Свободно време

Изберете картинка и вижте какво е нейното духовно послание

Вижте какъв е съветът за вас

20.04.2023г. / 12 50ч.
Мария Василева
Снимки: istock

Снимки: istock

Независимо от периода в който се намирате, винаги има какво още да научите за себе си. Посланията на Вселената могат да дойдат до вас, понякога „маскирани“ като най-обикновени събития. Изберете една от картинките по-долу и вижте какво духовно послание носи тя за вас.

Ако сте избрали картинка номер 1


Духовният съвет, който достига до вас е да обичате и приемате себе си така, както го правите с всички останали наоколо. Вие сте позитивен човек и сте от тези, които са винаги на разположение – готови да изслушат проблемите както на близки и познати, така и на напълно непознати хора. Но когато става дума за вас, сте склонни почти постоянно да се обвинявате. Мислите, че не сте перфектни и че трябва да работите здраво, за да можете да харесате самите себе си. Истината обаче е друга. Ако искате да се развивате не само духовно, но и физически, трябва да започнете да се обичате и приемате. Само тогава ще сте склонни да изберете правилния път за вас. Дайте на себе си уважението, което засвидетелствате на другите, защото вие го заслужавате!

Ако сте избрали картинка номер 2


Вие сте работохолик и почти постоянно сте ангажирани със задачи. Дошло е време да се отпуснете. Признайте пред себе си, че ако решите, можете да си дадете малко почивка и най-спокойно да се наслаждавате на плодовете на вашия усилен труд. Дайте си време, за да осъзнаете колко напред сте стигнали във вашето развитие. Спрете за миг и просто се потопете в настоящето, изживейте момента. Иначе рискувате да се претоварите. Вечното препускане от една цел към друга ви прави напрегнати и това понякога ви пречи да се зарадвате на постигнатото. Ще видите колко добре ще се почувствате след тази малка ваканция. Ще можете да се завърнете към задълженията си с нови сили, заредени с енергия и планове за предстоящи събития.

Ако сте избрали картинка номер 3


В последно време сякаш нещата при вас не вървят, особено в една конкретна област. Колкото и да се опитвате да гледате позитивно на ситуацията, сякаш постоянно на пътя ви застават хора и случки, които ви дърпат назад. Вярвате или не – всичко това е за добро. Ще видите, че след време ще бъдете благодарни за премеждията, през които преминавате. Понякога Вселената ви изпраща всичко това, за да тества вашия позитивизъм. Не губете фокуса, вярата и доброто си настроение. Вървете смело напред и бъдете убедени, че всичко, което заслужавате рано или късно ще дойде при вас. Дори да има леко забавяне, това ще ви бъде от полза. Никога не знаете какъв неочакван подарък може да ви изпрати съдбата.

Ако сте избрали картинка номер 4


Този ваш избор идва, за да ви покаже, че трябва добре да прецените дали давате енергията си за неща, които си заслужават. Това се отнася и за хората около вас. Често пъти сте склонни да се хвърляте презглава и със зъби и нокти да защитавате тези, които уважавате. Но навярно не един и два пъти сте оставали разочаровани. Вашата смелост и сила понякога замъгляват трезвата ви преценка. Избирайте внимателно вашите битки. Премислете добре, преди да се впуснете в поредното предизвикателство. Пестете енергията си и уважавайте самите себе си, иначе рискувате околните да започнат да се възползват от вас.

Коментирай