Свободно време

Седмична таро прогноза за 5 – 11 юни

Трябва да се пазим от заблуди

03.06.2023г. / 13 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Кралица жезли и Луната.

Първата карта – Кралица жезли – е карта, разкриваща силна жена, огъня във всички нас. Това е карта, която е заредена с много енергия. Подсказва за творческа личност, за това, че когато видим несправедливост сме готови да реагираме срещу нея.

Тя е енергията, която ни прави любящи и верни приятели и достойни противници. Когато се показва в таро гадание може да се тълкува, че ние сме устремени към своите цели, знаем какво искаме, възможно е да станем по-видими за света, да станем популярни по някакъв начин.

Месечен хороскоп за юни

Има вероятност дори някоя жена да ни съдейства за това. Кралица на жезли е упорита, но може да отблъсне хората с интензивността си, тъй като понякога ѝ е трудно да е дипломатична.

Тъй като сега, в сезона на зодия Близнаци, е още по-важно да сме наясно как общуваме, това може да е още по-предизвикателно. Трябва да използваме уроците на Кралицата жезли, за да практикуваме изразяването на състрадателност.

Тази седмица сме призовани да се свържем с нашия вътрешен огън, докато се учим да сме наясно как този огън може да повлияе на другите. Добротата в комуникацията ще бъде ключова за нас.

Таро карти за юни за всяка зодия

Втората таро карта за тази седмица е Луната. Това е карта от главните аркани. С нея сме призовани да се докоснем до циклите и ритъма на нашия живот и да си позволим да се „пуснем по течението“.

Таро карта Луната излиза в таро гаданието, когато в настоящия момент от живота си изпитваме страхове, сещаме се за минали събития с негативен характер. Когато се съпротивляваме на естествените възходи и падения, се оказваме изтощени и разбалансирани. Но когато приемем, че всичко има както върхове, така и падини, можем да се почувстваме по-здрави и спокойни.

Любовен хороскоп за юни

Тази таро карта може да е знак за това, че някои хора в този си момент са по-чувствителни от обикновено. Не бива да забравяме, че на лунна светлина нещата може да не са такива, каквито ни се струват. Това е подсказка да се пазим от измами, да внимаваме с хората край себе си, защото сред тях може да има скрити врагове. Но нейната енергия ни помага да събудим интуицията си.

Когато в таро гадание се покаже Луната, то във фокуса на вниманието ни излизат страховете ни. Чувстваме се сякаш сме зациклили, не виждаме доброто във всеки момент. Много е важно през тази седмица да не се отчайваме и да внимаваме на кого се доверяваме.

Коментирай