Свободно време

Сам Смит и Мадона пуснаха денс парчето Vulgar

Madonna, най-продаваната изпълнителка на всички времена

09.06.2023г. / 14 51ч.
Михаела Лазарова
ФОТОКРЕДИТ: ANIMATO MUSIC / UMG

ФОТОКРЕДИТ: ANIMATO MUSIC / UMG

През февруари тази година Madonna представи Smith и Kim Petras на наградите Grammy и на следващия ден, със статуетка в ръка, Sam и поп кралицата се отправят към студиото, за да запишат чисто нов и неустоим дует. Резултатът е Vulgar – празник на двама артисти и клубно парче с разтърсващ бас, създадено с екипа, работил по Unholy и Lauren D'elia, продуцентът на Madonna.

Чуйте парчето тук.

Колаборацията им не е изненада – Unholy, хитът на британския певец с Petras, бе не само най-провокативното парче, достигнало номер 1 в Billboard Hot 100, но и точно такъв тип песен, каквато Madonna е издавала неведнъж в кариерата си – умишлено предизвикателна и разрушаваща граници.

Madonna, най-продаваната изпълнителка на всички времена, продължава да променя поп културата. Дългоочакваното ѝ глобално турне Celebration Tour стартира през юли и Vulgar е поредното гост-участие, което тя реализира през последните седмици, включително песни с The Weeknd и Christine and the Queens.

Това е първият трак на британския певец след премиерата на албума Gloria и Sam продължава концертите си също следващия месец, като с нетърпение очакваме да разберем дали двете звезди ще изпълнят Vulgar заедно на сцената.

ФОТОКРЕДИТ: ANIMATO MUSIC / UMG

Коментирай