Свободно време

Какво да не забравяте за летните пътешествия: Вашия преводач Vasco

Независимо дали става дума за пътуване за удоволствие или по работа, устройството Ви дава свободата да общувате свободно

22.06.2023г. / 15 39ч.
Аз жената
Какво да не забравяте за летните пътешествия: Вашия преводач Vasco

Лятото вече чука на вратата, а с него и новите възможности за ваканция в чужбина. След годините, които прекарахме у дома заради пандемията, днес светът е отворен отново, за да можем да му се насладим напълно и да сбъднем всички онези мечти за пътешествия, които имахме по време на блокадите, наложени заради COVID-19.

Днес технологиите правят пътешествията много по-лесни и удобни, независимо дали знаем местния език например. Ако досега сте имали някакви притеснения относно посещението в страна, където не знаете езика, сега тези тревоги могат да останат зад гърба ви. Дължим това на едно компактно, но изключително умно устройство, наречено Vasco Translator 4. Както подсказва името му, това е моментален преводач, който дава възможност да пътувате и работите свободно, без да се съобразявате с езиковите бариери.

Незабавен преводач за истинска почивка

Едно от основните предимства на Vasco Translator 4 е, че ви дава достъп до местната култура без особени усилия от Ваша страна. Поръчките в малките местни ресторантчета, където никой не говори чужд език, вече не са проблем, нито упътването на улицата от някой от местните жители. С устройството можете да се разберете буквално с всеки, а още по-хубавото е, че то е съвсем компактно и леко!

Това означава, че Vasco Translator 4 може спокойно да се носи в джоба и да се ползва по всяко време. Последното се дължи на факта, че моментният преводач поддържа безплатен и неограничен интернет за преводи, благодарение на вградената в него SIM карта. Интернетът може да се ползва в близо 200 държави в света, при това във всякакви ситуации – от поръчки на някой бар на плажа до моментите, в които имате нужда от превод в малък местен магазин или пазар.

Дори в страни като Япония, Австралия и Тайланд има безплатен интернет достъп за преводи.

Сред най-полезните функции на Vasco Translator 4 е възможността да превеждате не само говор, но и текстове, графици, менюта и табели, като направите снимка на меню например. Но моментният преводач може да е изключително полезен и в по-сериозни ситуации, когато трябва да прочетете важно съобщение на летище или съобщение от властите. Идеята на компанията, която стои зад преводача, е да улеснява максимално комуникацията, за да няма никакви бариери пред пътуващите. Ето защо Vasco Translator 4 работи самостоятелно със своята собствена СИМ карта и не се нуждае нито от телефон, нито от специално приложение.

Той поддържа общо 108 езика, т. е. най-просто казано можете да общувате с над 90% от населението на света. Гласовият преводач поддържа 76 езика, като преводът е моментален и е двупосочен. При фотопреводача се поддържат цели 108, а при текстовия – 90.

Зад тези цифри стои само едно – възможността да се потопите напълно в местната атмосфера и да се насладите на момента.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SbzSggk80CM" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

 

Спокойствие във всяка ситуация

Едно от нещата, които най-много харесваме във Vasco Translator 4, е, че има изключително интуитивен интерфейс. Ако го тествате за първи път, намирате се на летище и не можете да се разберете с хората там, няма да се колебаете много какво е нужно да направите, за да стартирате превода. При подобни важни разговори можете да имате спокойствието, че думите Ви ще са предадени максимално точно, както и че сте разбрали отсрещната страна. Точността на преводите е забележителна: 96%! Последното се дължи на факта, че се ползват 10 специални машини за преводи, като устройството избира най-добрият за всяка двойка езици. Само за сравнение, всички други устройства и средства за преводи ползват само една машина за превод.

Много хора избират ваканции в страни, чийто език учат междувременно. Ако и Вие сте сред тях, можете спокойно да сложите Vasco Translator 4 в багажа си, защото той има опция за намиране на непознати думи и фрази, както и за запазване на цялата комуникация, която да изпратите по имейл. Така ще можете да преглеждате разговорите на спокойствие и да учите езика, който желаете.

За да гарантира максимално добра комуникация, Vasco Electronics е развила незабавния преводач до степен, в която той предлага най-доброто произношение на пазара. Двата вградени микрофона пък изолират околните шумове, за да има по-ясно разбиране на речта. А говорителите са достатъчно силни, че да чувате ясно превода, дори и в по-шумна среда. Това означава, че дори и на пазар можете спокойно да купите местните продукти, които сте си набелязали. Устройството ще чуе и произнесе всичко ясно и точно, а за Вас ще остане удоволствието от приятната комуникация с местните търговци.

За любителите на истинските приключения

За всеки, който пътува и обича по-големи приключения, включително дълги преходи, издръжливостта е от първостепенно значение. Преводачът не само е прахо- и водоустойчив, но може да издържи и на изпускания. Тоест е подходящ както за планина, така и за моментите на каране на каяк или посещения на водопади.

Батерията е достатъчно издръжлива и не се налага да я зареждате ежедневно. Капацитетът ѝ позволява Vasco Translator 4 да работи 4 до 5 дни.

Какъвто и сценарий да имате за почивката си, ще имате спокойствието, че носите със себе си надеждно и качествено устройство, което Ви помага.

Пътувайте и общувайте с лекота

В днешния отворен свят няма нищо по-хубаво от това да опознавате нови култури, места и хора. С моменталния преводач Vasco Translator 4 можете да свалите напълно бариерите за общуване при всяко пътуване, независимо къде сте. Единственото, което се изисква от Вас, е да пуснете устройството и да се потопите напълно в атмосферата.

Коментирай