Свободно време

Седмична таро прогноза за 24 – 30 юли

Време е за избори

24.07.2023г. / 09 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Кулата и Двойка жезли.

Първата карта в таро гаданието – Кулата е карта, която ни напомня за основите в нашия живот. Обикновено се появява в гадание, когато сме готови за промяна, нови начала или се чувстваме готови, имаме желание да приключим със старото. Темата на таро картата Кулата е истината. Кулата иска да се фокусираме преди всичко върху фактите.

Да бъдем бдителни в намирането на истината и да се стремим да премахнем всякакви лъжи около нас. Дали не сме си изградили фалшива реалност, дали не се заблуждаваме за много неща в живота ни, защото така ни е по-удобно?

Цветът на очите разкрива какви сте в любовна връзка

Кулата може да символизира изневяра в любовна връзка, която да бъде разкрита, някаква друга неудобна истина, промяна в досегашния ни начин на живот, някакви разрушения. С тази карта можем да се замислим дали има хора в живота ни, от които е добре да се откажем? Занимаваме ли се с неща, които изчерпват енергията ни или пречат на еволюцията ни?

Тази таро карта не изглежда особено положителна, но всъщност не е съвсем така. Тя ни помага да създадем плодородна почва за себе си, да елиминираме блокажите в живота си. Заслужаваме толкова много, но понякога се задоволяваме с толкова малко и Кулата ни напомня това.

Тест: Дървото на желанията

Втората таро карта за седмицата е Двойка жезли. Това е хубава карта в таро, която обаче подсказва за определени избори, които ще бъде необходимо да направим. Да помислим за нещата, които ни изпълват и ни карат да се чувстваме целенасочени и страстни. В каква посока усещаме, че трябва да насочим своята енергия?

Възможно е да ни се наложи да направим някои избори и по отношение на любовта. Картата ни напомня, че можем да бъдем смели във всяка област на живота си. Дали трябва да сме по-решителни с нещо, което сме отлагали?

Двойка жезли в гадание може да означава и отваряне на нови възможности пред нас, но и донякъде да се чувстваме объркани. Но едно не трябва да забравяме, че имаме много таланти, които чакат да бъдат изразени.

 

Коментирай