Свободно време

Тест: Дървото на желанията

Дали вашето желание ще се сбъдне или не, проверете сами

09.11.2023г. / 15 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Животът ни се гради на събития. Хубави, лоши. На мечти и желания, които искаме да сбъднем. Намислете си едно желание, разбира се реалистично. Вижте снимката с дървото и изберете една от ябълките. След това проверете какво се крие зад номера, който сте избрали. Дали вашето желание ще се сбъдне или не, проверете сами.

1. Вие определено сте личност, която има самочувствие. Желанието ви със сигурност ще се сбъдне, защото давате всичко от себе си, за да може тази мечта да стане реалност.

2. Вие сте енергична личност, която е сигурна в себе си. Убедени сте, че на човек се случва не това, което му е предопределено, а че ние самите сме създатели на живота си. Ето защо винаги правите всичко възможно, за да постигате целите и желанията си. Трудностите не ви отказват, ето защо не се съмнявайте, че вашето желание ще се сбъдне.

Петър Димков и неговите мъдрости за здраве, красота и щастие

3. До голяма степен животът ви се определя в зависимост от околната среда. За жалост често се оставяте по течението и не се опитвате да промените съдбата си, въпреки че сте в състояние да го направите. Опитайте се повече да се ориентирате към целта, да вярвате в себе си и във възможностите си и с всичко това заедно, може да осъществите желанието си.

4. Вие сте личност, която не разчита само на  съдбата, но дава и много от себе си. Когато си наумите нещо, правите всичко възможно, за да постигнете целите си. Не се отказвайте и сега, защото вие сте в правилната посока.

5. Вашата естествена импулсивност често ви притеснява в постигането на желаното. Не бързайте с действията и думите. Дишайте дълбоко, забавете темпото и обмислете всичко добре. Вашето желание ще се сбъдне, ако се опитате да балансирате вътрешния си мир.

Изберете залез и разберете нещо ново за себе си

6. Вие сте от щастливците в живота, но не се възползвате максимално от това, защото понякога сте мързеливи. За да осъществите желанието си, започнете да действате повече в посока на нейното осъществяване. Не чакайте само на съдбата!

7. Вашето желание ще се сбъдне, но за това е необходимо време. Бъдете търпеливи.

8. Изглежда че постоянно сте фокусирани върху своето желание. Забравете за известен период от време за него. Освободете мислите си, правете нещо хубаво за себе си и сами ще видите, че чудото ще стане.

9. Вашето желание скоро ще се сбъдне. Голяма е вероятността след това да се запитате „Това беше ли ми необходимо?“.

Свързани статии

10. Бъдете скромни в своите желания. Може би искате твърде много? Искайте от Вселената осъществими желания и те ще се случат.

11. Вашето желание все още не е осъществено само поради една причина – не сте вложили достатъчно усилия за неговото осъществяване.

12. Вашето желание е почти изпълнено.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
анонимен ( преди 1 седмица )
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 7 месеца )
Здраве и красота