Свободно време

Луксозна СПА почивка с големи отстъпки в Barcelo Royal Beach през септември

Клиентите на хотела получават безплатен паркинг, безплатно настаняване на 2 деца и достъп до СПА центъра

25.08.2023г. / 17 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: Barcelo Royal Beach.

Снимка: Barcelo Royal Beach.

Ексклузивно предложение за всички, които мечтаят за неповторима СПА почивка на родното Черноморие обявява петзвездният Barceló Royal Beach в к.к. „Слънчев бряг“. 

Специалната оферта включва 

30% намаление от редовните цени 

и безплатно настаняване 

на две деца до 12 години. 

Допълнителен комплимент за клиентите на единствения хотел в България, който е част от световноизвестната испанска верига Barceló Hotels&Resorts, е осигуреният безплатен достъп до закрития охраняем паркинг, както и до най-големия СПА център на територията на Слънчев бряг, където гостите на хотела могат да се насладят на първокласна сауна, парна баня, релакс зона, ледена кофа, вътрешен отопляем басейн с джакузи и фитнес и три открити басейна. Royal Beach Spa&Wellness center предлага още турска баня, инфрачервена сауна и термална зона с многообразие от помещения за индивидуални здравни процедури. 

Петзвездният изцяло затворен, 

охраняем комплекс е в центъра

на Слънчев Бряг и само на 50м от морето. 


Хотелът разполага с огромна градина с пищна растителност и впечатляваща площ от над 9000м2. Предоставя възможност за прекрасно лятно изживяване с първокласни удобства, уникална испанска ол-инклузив селекция от храни и напитки, разнообразие от комфортни стаи и апартаменти, като само размера на двойната стая е цели 47м2, позволяващи настаняване на семейства с 2 деца. 

Barcelo Royal Beach е хотел за цялото 

семейство, който предлага първокласна 

анимация за всички възрасти. 

Всеки ден за почиващите в него са предвидени различни спортни и творчески активности, а всяка вечер - множество развлечения на живо, концерти, детска дискотека и анимация. Най-малките гости имат на разположение не просто детски басейн - те могат да се забавляват на приключенска площадка, в детския клуб Барси или на специалната площадка на открито. Всички дейности са под ръководството на професионални и любезни аниматори, които се грижат за безопасността и удоволствието на малчуганите.

Barceló Royal Beach e част от световноизвестната испанска верига Barceló Hotels&Resorts, която има над 250 хотела в 22 държави. Хотелът е получил много международни награди за хотелиерство и туризъм, като „Travellers’ Choice Award“ на TripAdvisor и Travelife Gold за устойчив туризъм. Собственик на хотела е водещата инвестиционна компания „Галакси Инвестмънт Груп“. Портфолиото на дружеството включва още световен клас хотели, управлявани под името на признати международни брандове, като InterContinental Sofia и Hilton Sofia.

Коментирай