Свободно време

Седмична таро прогноза за 18 – 24 септември

Осъзнаваме грешките си

18.09.2023г. / 10 55ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Кралица пентакли и Деветка мечове.

Първата таро карта – Кралица пентакли, представлява жена, която е трудолюбива, чувствена, динамична, свързана с природата. Кралицата на пентаклите обича да планира, тя е отговорна към работата, бизнеса. Грижи се всичко да върви гладко и олицетворява енергията на сезона на Девата, в който все още се намираме. В таро гаданието, когато се появи означава, че е тук, за да ни подкрепи, да ни напомни да се впуснем в действие.

Таро карти до края на 2023 за всяка зодия

Това е карта на благополучието и подкрепата, която бихме могли да получим от жена, която е успешна. През тази седмица желанието ни за успех ще се повиши. Ще отделим време за планиране на идеите си, ще се фокусираме върху по-големите си цели. Успяваме да постигнем повече хармония в живота си.

Втората таро карта е Деветка мечове. Тя ни кани да помислим за своите силни страни, за това дали оценяваме своите таланти и силни качества, дали изпитваме състрадание към себе си. Деветката мечове иска да сме наясно с начините, по които разговаряме със себе си, нашите остри критики. Трябва да се вгледаме в себе си и наистина да се вслушаме в мислите си.

Тест: Каква есен ви очаква?

Възможно е някои хора да се намират в труден период, да са загубили надежда, че нещата им може да се подредят. С Деветка мечове сме по-склонни да виждаме негативното, да правим една ситуация по-сложна, отколкото е.

Критичното ни мислене ни напомня за сенчестата страна на Девата. Твърде строги сме към себе си, когато се страхуваме. Възможно е да осъзнаем някои свои грешки. Но в гаданието тази седмица имаме Кралица пентакли, което пък е знак, че нещата дори и да са объркани, ще успеем да намерим верните крачки, за да поставим началото на положителна промяна.

Снимка: iStock

Коментирай