Свободно време

Седмична таро прогноза за 25 септември – 1 октомври

Време е за положителни промени

25.09.2023г. / 07 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

През новата седмица таро картите в гаданието са Седмица чаши и Десетка пентакли.

Когато Седмица чаши се появи в гадание с таро, това означава, че ще търсим бързо решение на дадени въпроси, но в същото време ще ни бъде трудно да вземем правилното. Има риск да разпилеем енергията си в различни посоки, на моменти да действаме объркано. Седмица чаши подсказва за креативност, творчество, въображението ни сега е много силно.

4 зодии, които ще се къпят в пари през октомври

Но с тази карта трябва да се пазим от илюзии и изкушения. Има вероятност да сме пристрастени към някой модел на мислене и поведение, които не са работещи за нас. Със Седмица чаши търсим себе си. Важно е да бъдем реалисти, а не сами да се поставяме в някои илюзии. Възможно е връзка, основана единствено на удоволствие, работа, с която се плащат сметките, но не ни удовлетворява и т. н. Има вероятност да ни подведат да мислим, че това е нещо, от което се нуждаем.

Започваме да копнеем за този начин на работа, вместо за по-здравословни и по-устойчиви избори. Седмица чаши се появява, за да ни подсети да се замислим дали не гледаме през илюзията за моменталното си удовлетворение. Определено е трудно да се правят здравословни избори, защото те обикновено изискват повече планиране и усилия. И ако сме се справяли със стреса, усилието е много по-трудно. Но ние сме призовани да помним, че тези неща не ни правят щастливи.

Таро карти до края на 2023 за всяка зодия

Няма нищо лошо в удоволствието. Въпреки това, таро картите искат да видим дали изпитваме бързо, краткотрайно удоволствие или по-дълбоко. Те ни напомнят да култивираме живот, който ни обогатява. Да направим крачка назад и да погледнем нашите модели, за да можем и да ги коригираме.

Втората таро карта за седмицата е Десетка пентакли. Това е една много положителна и щедра карта, която ни подкрепя. Числото десет в таро е свързано с поглед назад и размисъл в края на един цикъл, преди да започнем нов. Ще имаме възможността да се преместим на още по-добро място – финансово, лично или професионално, но първо трябва да сме благодарни за това, което имаме сега.

Кой е най-добрият спорт за вашата зодия?

С Десетка пентакли ние си напомняме колко сме силни и какви ресурси имаме. Тази таро карта е за свързване с богатството на нашия живот. Призовани сме да направим равносметка на богатството си. Без значение дали материално, лично или духовно, колкото повече забелязваме какво имаме, толкова повече ще усилим тази енергия.

Сега е важно да сме благодарни, да помислим за онези неща, които ни карат да се чувстваме благословени. С тази енергия на таро картата ние привличаме към себе си хубавото и изобилието.

Снимка: iStock

Коментирай