Свободно време

Първото, което видите, разкрива за какво се тревожите в момента

Един забавен тест

17.11.2023г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Няма човек, който да няма своите страхове и моменти на напрежение. Понякога тревогите могат да се настанят трайно в живота ни, без дори да забележим. Днес споделяме с вас един личностен тест, който разбира се е само за забавление. Пред вас има една сюрреалистична снимка. Кое бе първото нещо, което забелязахте в нея? Умът ви дава приоритет на това, което отговаря на вашите чувства и това, което ви притеснява най-много в този конкретен момент.

Вижте повече в следващите редове.

Остров 

Вашите тревоги по всяка вероятност се дължат на любовна връзка. Възможно е да усещате, че губите връзката с любимия човек и понякога дори не сте сигурни накъде вървят взаимоотношенията ви. Върнете си спомените за това как сте се чувствали, когато току-що сте започнали връзката си и може би всичко, което трябва да направите, е да споделите за това, което ви притеснява. Добрата комуникация винаги е ключът към разрешаването на лични проблеми.

Свързани статии

Жена

Ако това е първото нещо, което сте забелязали, то това означава, че най-голямата причина за стреса ви е това, че се борите да се справите с всички отговорности, които носите от дълго време. Толкова сте свикнали да се грижите за всичко и всички, че сте започнали да неглижирате собствените си нужди. Не забравяйте, че няма нищо лошо в това да удовлетворявате желанията си и на първо място да поставяте себе си.

Рапан

Ако вие първо сте забелязали рапанът, най-голямото ви безпокойство е относно здравето ви или здравето на някои от близките ви. Това донякъде има и положителна страна, тъй като може да ви насърчи да водите по-здравословен начин на живот, но ако се превърне в системно безпокойство, то тогава ще си навредите още повече. Поддържайте живота си на здравословно ниво и му се наслаждавайте, без да се тревожите за онова, което не може да контролирате. 

Свързани статии

Риби 

Ако рибите са първото, което сте видели, за вас може да се каже, че сте загрижени за работата си и се чувствате много несигурни финансово. Но това пък може да е възможност за вас да надградите ваши умения, да придобиете нови познания. Всичко това ще повиши вашата увереност, а трудът ще ви се отплати. 

По материали от brightside.me

Коментирай