Свободно време

Тест – кои са вашите силни страни?

Вижте кое ви помага в живота

09.10.2023г. / 11 46ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Всеки има в себе си скрита сила, която само чака да излезе на повърхността. Така че вместо да мислите в какво не ви бива, насочете цялото си внимание в позитивна посока и се опитайте да я откриете. За да ви помогнем, ви предлагаме да направите този малък и забавен тест.

Изберете картинка и вижте кои са вашите силни страни

Картинка номер 1

Позитивизъм и оптимизъм 

Вие сте от хората, които макар и да нямат много години в живота си, имат много живот в годините си – или казано по друг начин – опит. От малки сте се сблъсквали с какви ли не ситуации, били сте предавани, лъгани, били сте обект на подигравки и завист. Но сякаш това не е сломило у вас пламъчето на надеждата. Каквото и да става, вие сте позитивно настроени и знаете, че ще се справите и с това предизвикателство. Често пъти може би искате да не бъдете толкова наивни и да не се доверявате на хората, но сякаш това е вашата природа. С поведението си привличате хората около вас, но все пак ви съветваме по-често да проявявате трезвата си мисъл и да отсявате кой е искрен с вас и кой – не. 

Свързани статии

Картинка номер 2 

Упоритост и сила 

Когато се захванете с нещо, вие му се посвещавате напълно – без значение дали говорим за работен проект или пък любовна връзка. Във вашата същност е залегнало мотото: „Никога не се отказвай“ и вие го прилагате с пълна сила в живота си. Хората около вас знаят на какво сте способни и често пъти, когато предприемете нещо, никой не смее да застане на пътя ви или пък да ви каже, че няма да успеете. Разбира се, тези ваши силни страни са ви помагали много през живота ви. Но е имало случаи, в които сте съжалявали, че сте отдали времето и енергията си на неща, които не са го заслужавали. Съветваме ви да продължавате в същия дух, но все пак да избирате вашите битки. В крайна сметка, енергийният ви ресурс не е неизчерпаем и ако пилеете силата си безразборно, рискувате да я загубите. 

Свързани статии

Картинка номер 3 

Пресметливост и мнителност 

Вие не сте човек, който действа прибързано. Обичате много добре да премисляте ходовете си и за вас с пълна сила важи максимата: „Два пъти мери, един път режи“. Хората около вас (включително и семейството ви) често пъти ви упрекват, че нямате воля и че сте прекалено скромни и страхливи. Но това всъщност не е така. Вие просто не обичате да се занимавате с неща, за които смятате, че няма да ви донесат определени дивиденти. Общувате с доста хора, но тези, които наистина уважавате, се броят на пръстите на едната ви ръка. Знаете, че не всеки човек е добър и тази ваша пресметливост ви е предпазвала доста пъти, при това в най-различни ситуации. Все пак, съветваме ви от време на време да „отпускате края“ и да бъдете малко по-импулсивни. 

Свързани статии

Картинка номер 4

Нестандартно мислене и новаторство 

За вас определено можем да кажем, че сте човек, чието мислене и поведение е „извън кутията“. Никога не сте се вписвали в колектива, не обичате масовата култура и много от установените норми ви се струват скучни и остарели. Вие сте истински бунтари по природа. Дори към момента да водите „нормален“ начин на живот, вие знаете, че това изобщо не е за вас. Най-добре бихте се реализирали в сфера, в която можете да изразите творческите си пориви и  новаторското си чувство. Не бъдете жертва на живота и обстоятелствата – макар и обществената среда да ви принуждава, не мислете, че няма как да бъдете себе си. Просто намерете начин да се осъществите в област, в която се чувствате добре. Превърнете вътрешния си бунт в сила, която да ви тласка напред. 

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 4 месеца )
zasto predi deset godini nemase pisaniya ami sega na nekoi idoti im hrumnlo da slomyavat jivoti i sas cyaloto si nahalsvo drankat gluposti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 4 месеца )
ako rasajdavame po vasi dumi materiali sas kooto raspolagame moje da slomim jivoti no tezi hora sas e doverili i ne e nas stil ne sme idoti kato nekoi drugi ako sam iskal da se vaspozvam ot sitocii i hora sto pati sam mojel no sam go scital za ne korekno i ne coveski ne kat vas da blya non stop a sto se kasae za straha nema go prosto saobrajeniya osobeno tuk sami sme godini deca i taka natatak mislim ne sme kato idotite kurvenski da ne se saobrazyavat i da igrayat kurveskata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 4 месеца )
tupici ako beh se vliyal ot drugi tupici beh omryal vinagi sam ysmyaval ne slusaki nikoi vseki e podvesdast dnesno vreme tuk nikoga ne sam se custval vav kojata si aa sam se pridudil s godini da malca zada yspya sas poveceto idoti po prinyuda sam se vodel kavati a zarova ce sme se doverili na nekoi ne e naivnos a vervane vav horata no i tova ymrya vie nemate li hora na koito da vervate idoti gnusni
отговор Сигнализирай за неуместен коментар