Свободно време

Сатурн става директен на 4 ноември – за кои зодии това ще е положително

Вижте дали вашата е сред тях

03.11.2023г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 4 ноември планетата Сатурн става директна, след като от 17 юни бе ретроградна в знака на зодия Риби. В астрологията Сатурн се разглежда като мощен небесен обект, който е свързан със справедливостта. Смята се, че тази планета носи положителни неща, но само за онези, които правят това, което трябва. Сред всички планети Сатурн се движи най-бавно и има най-голямо въздействие.

На всеки две години и половина той променя позицията си в небето, което се отразява на това как ни влияе. На 4 ноември той става директен, променяйки движението си и ще донесе положителни промени за някои зодии, правейки бъдещето им по-добро.

Дали вашата е сред тях, вижте в следващите редове. 

Свързани статии

Зодия Телец

Сатурн определено ще има голям ефект върху този зодиакален знак. Ставайки директен, той може да доведе до благоприятни промени в работата и бизнеса на Телеца. Ако е имало проекти, които са били задържани, най-накрая ще постигнете напредък. Според звездните прогнози, може да очаквате добри финансови резултати. Телци, упоритата работа и решителността ви ще ви се отплатят, особено по отношение на работата и финансовите въпроси.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonime ( преди 6 месеца )
abrenie vinagi sme si pozetivno no ima grupi kavati kavali sas teh govorim na tehniyat ezik te ne sa nadareni kato men za dosta ezika koi kakavto si isprosi na nego progovaryame
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
И защо с "й&quo ( преди 6 месеца )
1 rate up comment 0 rate down comment
И защо с "й&quo ( преди 6 месеца )
2 rate up comment 1 rate down comment
Ная ( преди 6 месеца )