Свободно време

Celestyal добавя три нови държави за 2024 и 2025 година

И още – безплатен круиз за всички нови клиенти по обновените им маршрути

22.11.2023г. / 17 00ч.
Аз жената
Celestyal добавя три нови държави за 2024 и 2025 година

Celestyal обяви, че представя на своите клиенти три нови държави (Хърватия, Черна гора и Италия), като добавя шест нови пристанища (Кефалония, Дубровник, Котор, Бари, Корфу и Катаколо) за 2024 и 2025 г. Celestyal Journey открива сезона си на 2 март, 2024 г. с изцяло нов круизен маршрут за всички, които търсят нови хоризонти с много повече от щипка история, култура и красота.

Новият 7-дневен круиз „Раят на Адриатика“ (Heavenly Adriatic) на Celestyal Journey ще включва цял ден в Кефалония, Котор, Бари и Корфу, както и късна вечер в Дубровник и половин ден в Катаколо. Тази новина идва веднага след представянето на цялостното обновяване на флота на Celestyal през миналата седмица и е още един знак за изпълнение на поетия ангажимент на Celestyal към своите клиенти да инвестира непрестанно в нови предложения. Пътешествията през 2024 г. вече са в продажба като част от промоциите единствено по време на Черния петък с оферти от 499 евро на човек, които не са за изпускане, а плаванията за 2025 г. ще бъдат в продажба в близките седмици.

В допълнение към новия круиз „Раят на Адриатика“ (Heavenly Adriatic) Celestyal ще обнови още две плавания през 2024 г., като замени маршрутите „Три континента“ на 9 и 16 март с любимия маршрут „Идилична Егея“ (Idyllic Aegean), с тръгване от Атина и спирки в Солун, Кушадасъ, Ираклион, Миконос, Санторини и Милос, преди да се върне в Атина. Този актуализиран маршрут за 2024 г. е включен и в офертите, валидни по време на Черния петък с неповторими предложения от 599 Евро на човек.

Като признание за лоялните си клиенти Celestyal възнаграждава гостите, които вече са направили резервации за маршрутите на Celestyal Journey с тръгване от Атина на 2, 9 и 16 март 2024 г., не само с по-ниски промоционални цени, но и с безплатен круиз „Три континента“ в мрежата на Celestyal. Celestyal или агентът, резервирал пътуването ще се свърже с тези гости за актуализация на маршрутите, намаляване на тарифите (където е приложимо) и ексклузивното предложение за безплатен круиз по маршрута „Три континента“, което може да бъде използвано от гостите в следващите три години.

По-малко от седмица след обявяването на последната си придобивка и пълното обновяване на флота, не можахме да се въздържим и направихме нещо повече за нашите клиенти. В нашата компания наистина отделяме време да се вслушаме в предложенията на клиентите и травел агентите ни – и на първо място изплуваха дестинациите Италия, Хърватия и Черна гора!“, каза Лий Хаслет, главен търговски директор на Celestyal.

Ние наистина взимаме под внимание нуждите на нашите клиенти и предизвикваме себе си да бъдем крачка пред тях. Затова искаме да възнаградим нашите лоялни клиенти, като съобразим промоционалните тарифи на новите плавания и им предложим сензационен безплатен ваучер за круиз на Celestyal в знак на благодарност за тяхната непоколебима подкрепа. Ние сме ангажирани не само с нашите клиенти, но и с нашите туристически партньори, затова, разбира се, ще запазим комисионата на агентите за всички презаверени круизи.“

През следващите дни Celestyal ще се свърже с гостите и туристическите партньори, които в момента имат резервации по актуализираните маршрути за март 2024 г. за пренасочване към обновените плавания с реновирания кораб Celestyal Journey или към друга подходяща възможност. Гостите, които запазят датите на резервациите си за актуализираните маршрути през март, ще могат да се възползват от офертата за безплатен круиз, който може да бъде резервиран при наличност през следващите три години.

Коментирай