Свободно време

Таро прогноза за 4 – 10 декември

Постигаме успехи

02.12.2023г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за първата седмица на декември са Висшият жрец и Кралица пентакли. 

Когато в таро гаданието се появи Висшият жрец, ние често имаме нужда от напътствие. Готови сме да преминем към следващото ниво, но не сме сигурни в каква посока да вървим или как да стигнем дотам. Възможно е да потърсим съвет от някого, който е по-мъдър, но дали този съвет би могъл да е подвеждащ?

Свързани статии

Но също така бихме могли да отделим малко от времето си за вдъхновяваща литература, семинари. С таро картата Висшият жрец ще прозрем някои неща относно пътя, който ще следваме. Тя показва традиция или друго нещо, което ще е трайно, дългосрочно, което ще следваме.

Възможно е някои от вас да започнат обучение или да завършат такова и след това да продължат в насоката, в която е то. Знаците ще са край нас, само трябва да ги забележим, но и интуицията ни трябва да е засилена. 

Свързани статии

Втората таро карта е Кралица пентакли. Тази кралица е добра във всичко, но също така обича и да се забавлява, да се грижи за себе си. За тази таро карта се смята, че е свързана със силни предци от женски пол, които искат да ни подкрепят. Във времена на борба, изпитания, тази карта често излиза в таро гадание, позволявайки ни да разберем истинската си сила. 

Свързани статии

Кралица пентакли може да показва и за успех, който ще постигнем, благодарение на своята сръчност, умения. Напомня ни да помислим върху всичко, което сме постигнали. Но също така, подценяването на способността ни да се справим с това, което ни предстои и надценяването колко предизвикателно ще бъде то, е мястото, където живее страхът ни. Таро картата ни напомня, че можем да се справим с всичко. 

Преминали сме през много изпитания, но сме станали по-мъдри, силни и трябва да се гордеем със себе си. С лекота казваме „не“ на онези неща, които не са добри за нас, на токсичните хора и поведението им. 

Коментирай