Свободно време

Венера преминава в Скорпион на 4 декември – страстта се повишава

А с нея и нашата привлекателност

04.12.2023г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 4 декември, планетата на любовта, парите и красотата – Венера, ще премине в знака на зодия Скорпион. Венера е свързана с взаимоотношенията, нашата общителност, привързаност. За Скорпионът е известно, че обича страстта и често се впуска с главата напред в любовта. Това означава, че до 29 декември, докато трае този транзит, ние ще жадуваме за смислени и интензивни преживявания.

Дълбочината и интимността стават по-важни, карайки ни да разменим несериозни връзки за дълготрайна романтика. Любовта може да граничи с обсебване, когато Венера е в този знак, принуждавайки ни да дадем и поискаме всичко, когато става дума за сърдечни въпроси.

Свързани статии

Транзитът на Венера в Скорпион е време, когато ще искаме да хвърлим светлина върху сенките на нашите взаимоотношения. Ще търсим истината и ще помислим какво е време да пуснем да си иде. Този транзит е една голяма проверка за нашите взаимоотношения, на реалността, независимо дали искаме да е такава или не.

Но транзитът може да извади на преден план и борбите за власт, проблемите с парите. Малките проблеми стават по-очевидни, отколкото са били преди. Как се харчат парите се превръща във фокус в партньорствата, където финансовите ресурси се споделят. Това също може да е момент, когато имаме по-силен интерес да правим финансови инвестиции или решения относно заеми, застраховки или други области от живота ни, свързани с пари.

Свързани статии

Определено Венера в Скорпион може да не е лек транзит, но пък ако сме готови за предизвикателство както емоционално, така и физически, това може да се окаже трансформиращо време, което ще ни сближи още с любимия ни човек. 

Когато планетата на любовта е в сексуалния Скорпион, емоциите се засилват, задълбочават се връзките и желанията. Венера внася страстна, интензивна енергия в отношенията, като ни подтиква да търсим дълбока интимност и да разкриваме скрити истини. 

Свързани статии

На 10 декември, докато Венера е в Скорпион, тя ще бъде в опозиция на Юпитер в Телец. Възможно е да се създаде конфликт между желанията за по-дълбоки връзки (Скорпион) и снизхождението (Юпитер), сякаш искате голяма близост, като същевременно копнеете за свобода.

На 21 декември Венера в Скорпион пък ще бъде отново в опозиция, но този път на Уран в Телец. Това може да доведе до неочаквани промени или разногласия в отношенията, ще трябва да търсим повече стабилност. 

На 25 декември Венера в Скорпион ще бъде в тригон с Нептун в Риби. Ставаме по-емпатични, състрадателни във взаимоотношенията. 
 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )
sladkis nali se sestas ce edna macka e po privlekatelna sas kasa policka ot kolkoto golaaaaaaaa seti se ko ist da ti kajat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар