Свободно време

Fabrizio Parisi и The Editor в първи съвместен проект с ALMA

Официалната аудио и видео премиера на Don’t Run е днес

06.12.2023г. / 13 58ч.
Михаела Лазарова
Кредит: Virginia Records

Кредит: Virginia Records

Fabrizio Parisi & The Editor са със статус на едни от най-добрите продуценти на електронна музика у нас. Проектите им живеят на най-различни платформи и нееднократно са стояли на върха на българските класации. Внимателно избират с кого да колаборират. Отдавна наблюдават ALMA, харесват таланта ѝ на автор на мелодии и текстове, както и меланхолията заклещена в гласа ѝ.

Преди няколко месеца я канят в студиото си, пускат ѝ най-новия си бийт и така се ражда страхотен Deep трак, който с единия крак е стъпил в поп музиката. Мелодията и настроението на парчето вдъхновяват момчетата да запишат и живи инструменти. Канят първата цигулка на Софийската опера и балет Цветина Върбанова да пресъздаде идеята им. Резултатът е Don’t Run, чиято премиера е подкрепена от визуализация, която можете да гледате ТУК.

„Песента се роди в рамките на няколко креативни часа с ALMA в студиото ни. Беше първата ни работна среща, но със сигурност ще остане една от любимите. Вярваме в успеха на Don’t Run и нямаме търпение да я чуете“, споделят Fabrizio и The Editor.

Официалната аудио и видео премиера на Don’t Run е днес, във всички стрийминг платформи, българския радио и ТВ ефир и в YouTube канала на ALMA.

Коментирай