Свободно време

Седмична таро прогноза за 18 – 24 декември

Интересна седмица

18.12.2023г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Глупакът и Императрицата.

Първата карта в таро гаданието е Глупакът. На картите той винаги бива изобразяван като весел и безгрижен. Но Глупакът често не гледа къде ходи и това е основното послание на тази таро карта. Очаквайте неочакваното, защото то може да се случи по всяко време и във всяка ситуация. Настоящата позиция ви разкрива основно влияние тук и сега и какви действия може да са необходими, за да започнете да променяте нещата. 

Свързани статии

Не забравяйте, че няма как да промените онова, което вече се е случило. Въпреки това, предприемайки незабавни действия, можете да започнете да оформяте бъдещето и да промените потенциалния резултат от събитията, които миналото ви е задвижило. 

Таро карта Глупакът показва, че е възможно да има изненади за вас през тази седмица. Да се наложи да промените плановете си в последния момент. Затова помислете какъв резервен план бихте имали, ако нещо в плановете ви се обърка, дори не по ваша вина. 

Свързани статии

Втората таро карта за тази седмица е Императрицата. Това е една прекрасна карта, която ни носи плодородна среда, спокойствие. Държи скиптър, звезда грее на главата ѝ. Императрицата е жена с положение, тя има потенциал и средата около нея е много плодородна. За някои от вас това може да се тълкува като бременност, но също така ни кара да се замислим върху потенциала на средата, в която се намираме.

Как бихме могли да се възползваме от този потенциал, за да получим така желаните резултати? Императрицата иска от нас да търсим развитие, да сме дейни, защото тя ни носи хубави неща, възможности за растеж и нови хоризонти. 

Снимка: iStock
 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 4 месеца )
az pak sam resil da go promenim ne beri grija kak
отговор Сигнализирай за неуместен коментар