Свободно време

Годишен хороскоп за 2024

Какво ни вещаят звездите за новата година

10.12.2023г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Преди да прочетете прогнозата за всеки знак поотделно, запознайте се с общия и с нумерологичния преглед за 2024-а година, които ще ви дадат още по-добра представа за предстоящите тенденции!

Годишна астрологична прогноза за 2024 г. за всеки знак.

Овен

Изразходвайте финансите си разумно и с грижата на добър стопанин. Не е желателно да взимате ипотечни кредити и да влагате големи суми в криптовалута.
През пролетта, когато Слънцето е във вашия знак, ще са ви необходими последователност и търпение.

За получаване на по-престижна или по-доходна длъжност можете да мислите в началото на лятото. Професионалните отношения ще са доста обтегнати през август.

Свързани статии

През втората половина от годината е подходящо да инвестирате в собственото си образование, личностно развитие и в пътешествия, ако ги предпочитате.
Следвайте максимата за добрия стопанин, който никога не съхранява всичките си яйца в една кошница и разпределете финансовите си наличности в повече от един депозит или друг вид ценности (метали, акции, антиквариат, предмети на изкуството).

През есента може да настъпят падежите на някои задължения, подгответе си нужните средства предварително.

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Касандра от Сусурлев ( преди 4 месеца )
Дали лицето, изръсило този порой от кухи думи и фрази, някъде към 97.3% клишета, взети назаем от трапезната психология, си дава сметка, че така може да повлияе крайно негативно на емоционалното и психическото състояние на по-лабилни хора? Или това е целта? Пошло, че и подло!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар