Свободно време

Седмична таро прогноза за 15 – 21 януари

Проявяваме търпение

12.01.2024г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Умереността и Осмица жезли. 

Първата карта в таро гаданието – Умереността, показва, че търсите или имате нужда от хармония и баланс по отношение на дадена ситуация. В повечето случаи, когато картата се появи в таро гадание, това означава че балансът, който е необходим, е емоционален такъв. 

Свързани статии

Възможно е да се занимавате с няколко неща, различни дейности, които ще налагат вашата гъвкавост, но и проява на търпение. Важно ще е да се намери баланс в емоциите, а не те да ни водят. Ще се наложи да направите и някои компромиси. Но всичко това може да ви помогне да намерите правилната за вас посока.

Свързани статии

Втората таро карта в гаданието е Осмица жезли. Тя носи силна енергия и мотивация. Както всички осмици, Осмица жезли е карта на силата. Настоящата позиция ви разкрива основно влияние тук и сега и какви действия може да са необходими, за да започнете да променяте нещата. Не можете да промените това, което вече се е случило, но като предприемете незабавни действия, можете да започнете да оформяте бъдещето.

Също така може да получите резултати или да промените потенциални такива от събитията, които миналото е задвижило. Осмицата жезли разкрива, че имате енергията да вървите напред към вашите цели и амбиции. Трябва обаче да зададете приоритет, за да не губите ресурсите или времето си. За някои от вас може да се отворят възможности за пътуване. Таро картата ви съветва да не взимате прибързани решения, тъй като това може да има обратен ефект за вас. Проявете малко търпение. 

Коментирай