Свободно време

Женски хороскоп за 2024

Година на промени

27.12.2023г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Поглеждаме към звездната карта и това какво са ни приготвили планетите за 2024 година. През новия период от 12 месеца, често в астрологичните прогнози ще чуваме за Сатурн, Юпитер, Уран и Меркурий, който ще бъде три пъти ретрограден, но може би е редно да споменем, че от 13 декември 2023 до 1 януари 2024 той също ще е ретрограден. 

В първата половина на 2024 Юпитер ще бъде в знака на Телец, призовавайки ни към предпазлива промяна и търпение, докато свикваме с новите ситуации. След това ще премине в Близнаци, а изобщо когато споменем Юпитер, то не бива да забравяме, че късмет няма да ни липсва. 

Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в женския ни хороскоп за 2024. 

Свързани статии

Жената Овен

През новата година Сатурн ще ви напомни да вземете предвид другите хора и техните емоции. Също така през 2024 ще трябва да изчистите онези мисли и или емоционални проблеми, които ви спъват. Знакът на Овен ще бъде „домакин“ на един от най-магическите моменти в годината – пълно слънчево затъмнение по време на новолуние в началото на април, което е отлично време да проявите желанията си. 

Вашата управляваща планета – Марс, се присъедини към експресивния ви първи дом от началото на май до средата на юни. Това ще ви направи конкурентни, агресивни, амбициозни. 

Хирон пътува с вашия мощен знак отново през 2024 година, като ви помага да се справите с онези изключително важни лични проблеми, които споменахме в предните редове. Нещата може да станат малко сложни, но този насърчаващ изцелението транзит ще помогне на зодиакалния ви знак. 

Коментирай