Свободно време

Седмична таро прогноза за 22 – 28 януари

Динамична седмица

20.01.2024г. / 16 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Деветка мечове и Колесницата.

Първата таро карта за новата седмица е Деветка мечове. 

Когато тази карта се появи в таро гадание, обикновено показва, че човекът, който си гледа или на когото гледат е перфекционист, който има притеснения за близкото бъдеще, стреми се да контролира и да предвиди всички неприятности, които могат да му се случат. 

Свързани статии

Обърнете внимание на усещанията и инстинктите си, разбира се, но не си търсете неприятности. Лесно е да си представите най-лошото, но защо не опитате да си представите най-доброто? Ето защо не трябва да се измъчвате с негативни мисли. Това е като да отвориш чадър, опасявайки се, че може да завали, а реално да не е ясно дали има такава опасност. 

Свързани статии

Може би виждате определена ситуация като твърде сложна и това ви кара да изпадате в депресивни настроения. Не забравяйте, че нашите мисли са отговорни и за настройката ни към живота. 

Свързани статии

Втората таро карта е Колесницата. Тя е чудесна карта, която показва, че нещата се развиват. Въпреки първата не толкова приятна таро карта в гаданието, с тази имате шанс да събудите своята решителност, за да получите онова, което желаете. 

Таро карта Колесницата ви напомня да отделите време и да погледнете нещата от всички ъгли. Те може да не са това, което изглеждат. Вашите мотиви или мотивите на друг замесен човек, ако има такъв, може да не са толкова искрени, колкото трябва да бъдат. Сродни души? Спътници в живота? Евентуални противници? Всичко е възможно, но няма да знаете накъде се развива, освен ако не се потопите и разберете!

Възможно е ситуацията ви да има положително развитие и завършек, но той ще е свързан и с други хора. Опитайте се да не си създавате врагове. Колесницата показва мотивация за успех, удовлетворение. 
 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Николай ( преди 3 месеца )