Свободно време

Пълнолуние в Лъв на 25 януари – творим и търсим нови възможности

Лъвът ще ни дава смелост

24.01.2024г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 25 януари ни очаква пълнолуние в знака на зодия Лъв. Без значение от това под кой зодиакален знак сме родени, всички ще усетим влиянието на Луната в Лъв. Независимо от това как се чувстваме обикновено, ще имаме по-силно желание да изразим признателност и емоции към хората около нас. Лъвът жадува за внимание и обожание, Луната в Лъв може да ни накара да се почувстваме по-несигурни от обикновено, което може да доведе до драматично избухване, ако нуждите ни не бъдат удовлетворени. Особено внимателни трябва да са по-чувствителните хора. 

Свързани статии

Но Лъвът е знак за идеи и за изразяване на себе си, което пък ще събуди нашите таланти. Пълнолунието в Лъв носи енергия на кулминация. Сега можем да видим „семената, които сме посели“ по време на новолунието и това дали те са дали своите плодове, награди. 

Според някои западни астролози, периодите около пълнолунията символизират повратни точки, кулминации, завършек или пробуждане, като енергията им може да се усети три дни преди или след самото пълнолуние. 

Януарското пълнолуние в Лъв ще насочи нашето внимание и енергии към въпроси, свързани с бизнес, любов, както и към изразяването, творчеството, плодовитостта, деца, хобита или спорт. Това е едно положително пълнолуние, макар и малко интензивно, тъй като ще бъде в квадратура на Юпитер, което може да повиши и желанието ни за растеж, нови хоризонти. 

Свързани статии

Луната олицетворява нашите емоции, желания, както и по-пасивни аспекти, дори нашите сенки, които са склонни несъзнателно да определят възприятията и поведението ни. Смята се, че пълнолунието повишава величината на нашите емоции. Ето защо е възможно да усещаме всичко по-интензивно. 

Пълнолунието в знака на Лъв е чудесно време, в което да се забавляваме, да прегърнем вътрешното си дете и да оставим творчеството да ни води. Независимо дали е чрез рисуване, музика, танци или друга форма на себеизразяване, нека покажем какво можем. Всичко това ще повиши и положителните вибрации в нас. Но пълнолунието е време на трансформация и интроспекция. Време е да се отървем от миналото и да прегърнем ново начало. Новото ни привлича, но е напълно възможно и на пътя ни да се появят промени. 

Свързани статии

Януарската пълна Луна не е просто още едно пълнолуние. Това е мощно събитие, което сближава семействата и предоставя отлична възможност да работим върху нашите взаимоотношения и партньорства.

Прекрасен период е да се впуснем в нови начинания или проекти, които изискват известно време за учене. Финото влияние на Луната може да ни помогне да се възползваме от скрития си потенциал, само не бива да се страхуваме. Всъщност, едва ли бихме могли, тъй като Лъвът е смел по природа.

Началото на новата година е ново начало, за да започнете начисто. Пълнолунието в началото на годината е идеалното време да помислим за нови идеи и да ги реализираме. 

Коментирай
Здраве и красота