Свободно време

Седмична таро прогноза за 29 януари – 4 февруари

Хубава седмица

29.01.2024г. / 11 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Паж пентакли и Слънцето. 

Първата карта в таро гаданието е Паж пентакли. Този Паж има пъргав ум. Тази таро карта предава положително послание за ново начало, ново хоби, креативност и започване на начинание, може дори такова, което е свързано с творчество. Картата представлява и нарастващо разбиране за стойността на доходите, богатствата, вещите, успешната работа, доброто физическо здраве и как да привличаме повече такива материални облаги. Пентаклите, които доминират в материалния свят, корелират с елемента земя. 

Свързани статии

Някои от вас вероятно са нетърпеливи да научат как да сбъднат амбициите си и са отворени за нови възможности в материалния си живот, като нова кариера например. Имате желание да научавате нови неща, да надграждате своите умения. Важно ще бъде да сте здраво стъпили на земята, да не бързате, да мислите рационално.

Втората таро карта за тази седмица е Слънцето. Появата на Слънцето в таро гадание винаги е прекрасна. В любовен план може да означава, че сте намерили подходяща половинка и че усилията за тези взаимоотношения си заслужават. Дори и да не сте напълно сигурни в това, то Слънцето ви насърчава да опитате, намеквайки, че резултатът ще бъде удовлетворяващ за вас. 

Свързани статии

Но таро карта Слънцето представлява и успех, изобилие. Самото слънце ни дава сила и жизненост, усещаме неговата топлина, лъчи. Таро картата разкрива, че към вас наближава много радост. Благодарение на вашата лична реализация вие доставяте и на другите вдъхновение и радост. Другите са привлечени от вас, защото виждат хубавата енергия, която носите със себе си. 

В позиция сте да споделите своите качества, ако търсите успехи и напредък в различни направления. 

Коментирай