Свободно време

Денислава и Мартин Николов – Елвиса влизат в „Един без друг“

Подкастът на „Един за друг“ стартира с два коментарни епизода на 14 и 15 февруари

12.02.2024г. / 11 25ч.
Аз жената
Денислава и Мартин Николов – Елвиса влизат в „Един без друг“

Денислава Велкова, най-добре класиралата се жена в сезон 5 на „Игри на волята“, ще бъде водеща на официалния подкаст на „Един за друг“, който ще носи името „Един без друг“. Тя е участвала и в сезон 2 на най-позитивното любовно риалити, където отпада на крачка от финала. Първите два епизода на подкаста „Един без друг“ ще се излъчат веднага след премиерата на любовното риалити на 14 и 15 февруари.

Първите гости в подкаста са добре познатите и обичани от зрителите на „Един за друг“ – Криси и Арти от сезон 4. Те ще разкажат за първите си впечатления от новите двойки. Вторият епизод на „Един без друг“ ще събере Мартин Николов – Елвиса и Денислава в едно студио за първи път след „Игри на волята“, въпреки противоречията помежду им след края на формата. В коментарния епизод ще участва още певицата Роксана, която безпогрешно ще даде своята оценка за новите участници в любовното риалити.

В „Един без друг“ двойките от сезон 5 ще се явят на поправителен при Денислава, която ще провери какво са научили от участието си във формата. Те ще дадат първото си онлайн интервю в подкаста, а поредицата ще се излъчва в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след края на всеки епизод на „Един за друг“ в ефира.

„Развълнувах се, когато разбрах за възможността аз да водя подкаста на „Един за друг“. Върна ми най-хубавите спомени, а с участниците ще се потопя отново в предаването. Ще мога да го изживея за втори път. Участието ми в любовното риалити беше като урок – за мен и за приятеля ми, с когото влязохме. С него и до ден днешен сме в добри взаимоотношения, въпреки че се разделихме. Дори и двойки, които имат проблеми е добре да преминат през формата, защото научават дали могат да бъдат един за друг или са по-добре един без друг“, разказа Денислава при гостуването си в „Събуди се“ по NOVA.

Премиерните епизоди на „Един за друг“ ще завладеят ефира на 14 и 15 февруари от 20:00 часа. Позитивното предаване ще предизвика силата на взаимоотношенията на 13 двойки, които ще изпитат връзката си в преследване на победата и награда, която може да достигне до 100 000 лв.

Коментирай