Свободно време

Седмична таро прогноза за 19 – 25 февруари

Старото остава зад нас

18.02.2024г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Осмица чаши и Крал пентакли. 
 
Първата карта в таро гаданието е Осмица чаши. Когато тази карта се появи в гадание, това обикновено означава, че ние ще се отдалечим от някакво разочарование. Това може да се отнася за неудовлетворяваща връзка, работа, начин на живот или творчески проект, който някога е бил източник на голямо вдъхновение за вас, но сега ви носи само болка.

Инвестирали сте емоции, но въпреки всичките си усилия сте разочаровани. Може би не се е получило така, както сте очаквали, и осъзнавате, че вече не получавате нищо от тази ситуация, че само ви пречи. 

Осмицата чаши предполага, че усещате, че ви липсва нещо, особено на емоционално или духовно ниво. Наясно сте, че вместо да чакате нещата да се подобрят, трябва да напуснете тази неудовлетворяваща ситуация. 

Свързани статии

Чашите на преден план представляват емоционални проблеми, които остават реални и присъстват в живота ви. И все пак се опитвате да се преструвате, че те вече не съществуват, отказвайки да се справите с тях. Може да потиснете емоциите си или да откажете да водите открити разговори с другите за случващото се. 

Осмицата чаши ви кани да се запитате какво ви носи радост, удовлетворение и задоволство на по-дълбоко ниво. Не бива да забравяме, че проправяме път на новото, едва когато се разделим с ненужното. 

Втората карта в таро гаданието е Крал пентакли. Картата представлява успешен човек, материално богатство, финансово изобилие, лукс и светски успех. Този крал е уверен, амбициозен и използва своите качества, за да създаде богатство за себе си и за другите и генерира собствената си стойност от това, което е натрупал и може да сподели с другите. 

Свързани статии

Когато тази карта се появи в гадание, разкрива нашата увереност и способност да привличаме добри възможности към себе си. Но кралят не разчита на късмет, а на своята самодисциплина и контрол. Въпреки че около него хората се чувстват добре, той е ориентиран към това да се грижи повече за себе си. 

Таро картата показва, че бихме могли да стартираме идея или да започнем работа, която да ни донесе добри доходи. Кралят пентакли често показва окончателното изпълнение на творческа задача, бизнес начинание или инвестиция.

Някои вероятно ще получат своите дарове сега, докато други ще трябва първо да се потрудят, но ще останат доволни на малко по-късен етап. Важно е да не рискуваме излишно и да се погрижим за комфорта си.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Нанка Събева ( преди 2 месеца )
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )