Свободно време

Пълнолуние в Дева на 24 февруари – обръщаме внимание на здравето си

Можем да оставим зад себе си лошите навици

21.02.2024г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 24 февруари ни очаква пълнолуние в знака на зодия Дева. Знакът Дева е известен със своята независимост, вътрешна сила и благополучие. Знае как да постави себе си на първо място. Знае, че в живота има вечно течащ източник на мъдрост, интуиция и лична сила.

С настъпването на това пълнолуние ние ще започнем да слушаме сърцата, тялото, умовете и душите си. Трябва да започнем да се отнасяме към тялото си като към храм и да признаваме красотата и дарбите, които държим в себе си.

Свързани статии

Когато стъпим в тази сила, можем да се почувстваме насърчени от мощните енергии на февруарското пълнолуние и ще сме готови да поемем всичко, което ни поднесе. Това лунно събитие има силна изчистваща енергия. Обърнете внимание на ума, тялото и душата си. От какво копнеят да се освободят?

Тялото винаги ни говори. Сърцето ни винаги ни говори и от нас зависи да обърнем внимание и да се вслушаме по-дълбоко.

По време на пълнолуние в Дева ще слушаме и обръщаме внимание на призивите на Вселената и нашето тяло. Ако имате въпроси, които се нуждаят от отговори или търсите насоки, то може и да ги намерите. 

Както споменахме, енергията на това пълнолуние е силна, но подкрепяща ни да се грижим по-добре за себе си. Може да я използваме като мотиватор да се храним по-добре, по-здравословно, да започнем да спортуваме редовно, дори да се обърнем към лекар, ако имаме някакъв проблем или неразположение.  Важното ще бъде да не пренебрегваме знаците, тъй като има вероятност те само да станат по-силни в опит да бъдат видени и чути.

Свързани статии

Сатурн също е активен при февруарското пълнолуние. Въпреки че присъствието му може да бъде тежко на моменти, той ще ни помогне да поставим граници, особено що се отнася до здравето ни. Сатурн ще ни напътства да бъдем твърди със себе си и ще ни даде увереността да се изправим и да помолим другите за това, от което се нуждаем.

Използвайте силата на Сатурн, за да се утвърдите и да спазвате всички граници. Да кажете „не“ може да бъде плашещо и конфронтационно, но знайте, че вселената ви подкрепя всички усилия, които полагате, за да постигнете повече щастие. 

Свързани статии

С дългите зимни нощи не е изненадващо, че пълнолунието през февруари се нарича Снежна луна. Когато сивите дни не ни се отразяват особено добре, лесно е да се разсейваме с нездравословни или саморазрушителни навици. Пълнолунието в Дева ни кара да помислим какво всъщност ще ни накара да се почувстваме по-добре в дългосрочен план. Вратите, които ще пропуснат слънчевата светлина бавно се отварят и е време за положителна промяна. 

Коментирай