Семейство

Талисмани за късмет за зодия Дева

Родените под този знак могат да са прекалено критични

24.08.2021г. / 16 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знакът на Девата се управлява от Меркурий. Родените под този зодиакален знак са интересни личности. За тях е важно постоянно да надграждат своите умения. Взискателни са не само в работата, но и в любовта. Понякога Девата може да е твърде критична и егоистична, на моменти да скъперничи. 

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Дева?

Също като останалите зодиакални знаци и тя има своите талисмани, които ѝ носят благоденствие. Започваме от цветове, които са подходящи за Девите и това са виолетово, бяло и резеда. Продължаваме  с един красив и важен аксесоар, който може да носите като бижу или ключодържател и това е синьото око. Този красив амулет ще ви пази от зли очи и негативни енергии. 

Какво прави жената Дева толкова интересна?

Нещо много красиво и нежно, което също може да носите като бижу или да поставите в дома си са гълъбите. Под формата на обици, гривни, висулка за колие или друг личен аксесоар, фигурка към интериора на дома. В бяло или друг красив цвят, златен или сребърен метал, гълъбите символизират мир, спокойствие, любов, разбирателство в семейството. 

Какво друго може да ви донесе късмет и положителна енергия, ако сте родени под знака на зодия Дева? 

  • Ароматни пръчици с канела, джинджифил и евкалипт;
  • Фигурка или висулка на орел, котва;
  • Камъни под формата на аксесоар или за декорация в дома, като ахат, топаз, малахит, изумруд и амазонит;
  • Растения като карамфил, слънчоглед;
  • Фигурка на Буда. 
  • Висулки във формата на плодове за колиета, гривни, обици, ключодържатели, ще ви донесат богаство и успехи в кариерата.

Снимка: istock

Коментирай