Интимно

10 знака, че мъжът Дева е влюбен във вас

Той винаги има време за вас

09.05.2022г. / 16 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Той е известен с това, че е перфекционист, но чар определено не му липсва. Лесно може да ви омае със своята интелигентна природа, докато ви разучава внимателно. Мъжът Дева! Романтичен, внимателен, любезен, но това не означава, че би продължил да бъде дълго време с вас. На моменти е твърде самовлюбен, но влюби ли се във вас, ще наблюдавате в него тези 10 неща в поведението му.

1. Той винаги има време за вас. Влюбеният мъж Дева винаги ще има време за вас, без значение дали графиците ви са натоварени. Той ще прояви разбиране към вас, така че да ви е удобно, което е голяма стъпка за представител на зодията.

2. Той забелязва всеки детайл свързан с вас. Още един знак, че той е запленен от вас е това, че помни всички подробности, които знае за вас – като любима храна, цвят, място, история от вашето детство или друго нещо, което сте му разкрили за себе си.

3 зодии, които остават приятели с бившите си

3. Той говори за бъдещето. Като в неговите планове влизате и вие като партньорка. Обикновено мъжът Дева е практичен и не вярва в приказните сватби. Той никога няма да продължи връзка с вас, освен ако не е сигурен в това, че иска да остареете заедно.

4. Винаги е на разположение, когато ви е необходима помощ. Още един признак, че той е влюбен във вас е желанието му да ви докаже, че може да разчитате на него за всичко, че е отговорен към вас.

Какви черти от характера търси всяка зодия в партньорите си?


5. Грижовен е. Влюбеният мъж Дева иска да бъде вашият герой. На моменти може да бъде толкова грижовен, че грижовността му граничи с чувство за притежание.

6. Ще оцени не само красотата ви, но и качествата ви като личност. Ако той показва интерес и подкрепа към вашите цели, работа, хобита, то той наистина е влюбен. Трябва да знаете, че Девата има дълбок копнеж за умствена стимулация и може лесно да се отегчи, ако не може да намери партньор, който да го задоволява интелектуално.

5 причини той да не ви помага с домакинските задължения

7. Той е лоялен към вас. За мъжа Дева невинаги е лесно да бъде моногамен във връзката си. Но когато е влюбен и държи на партньорката си, може да бъде надежден.

Свързани статии

8. Ще се отвори емоционално към вас. За представителите на зодията е характерно, че са едни от най-сдържаните в зодиака. Често са скептични и определено отнема време, за да създаде връзки и да се довери на хората. Това важи не само за приятелските, но и за любовните взаимоотношения. Мъжете Деви прикриват емоциите си и ако все пак се отворят емоционално към някоя жена, то това със сигурност означава, че са влюбени.

9. Той е директен, когато се разделя или когато заявява своите чувства на една жена.

10. Мъжът Дева се управлява от Меркурий и вижда интелигентността като изключително ценна. Ако усетите, че той иска мнението ви по различни въпроси или държи да взимате някои решения заедно дори в началото на връзката, определено е влюбен във вас.

Снимка: iStock

Коментирай